Dit keer wordt het raak! We hebben alles uit de kast gehaald, om deze keer er een spannende oude tribaltechno editie van te maken.

Die lekkere oude tribal sound, niks geen hi-tech(no),maar oerwoudgeluiden en donkere oldschool technodrums. Onze line-up als volgt:
D-jay Alias (Teqnology, Defcon1)
Roger Templar (Blizz)
Recovery Sounds (ADHD Sessions)
ZaVen (Dance Valley, Blizz)
NQ (Paard van Troye, Blizz)
Dimi Angelis (Awakenings)

ZaVen, de aanstormende ambient-dj van Dance Valley , zal met toepasselijke ambient-dub, lekkere triphop waarin je vanzelf landschappen gaat zien en warme latin-sounds je verwelkomen en je in de sfeer brengen van wat gaat komen. Een serieuze pack van underground techno-dj's hebben zich verzameld om je het beste te geven van de ouwe trouwe underground technosound. Roger Templar, onze Blizz-resident weet als geen ander tribaltechno te mixen tot een diepe, geheimzinnige set waar de funk vanaf slaat. Hij gaat back 2 back draaien met Recovery Sounds. Ook Recovery Sounds, de man die veel underground technofeestjes in Amsterdam op zijn naam heeft staan, gaat de diepte in, met aanstekelijke tech-house.Tech-house met een tribal touch recht het oerwoud in! Dimi Angelis, de man die Awakenings op het laatst de diepte trok. De hele gashouder schudde op zijn grondvesten. In de TWSTD komt deze technoheld ook even zijn kunsten laten zien. Verwacht oldskool!
NQ kan er ook wat van, organisator, dj en promoter in de Haagse scene met zijn Musika Technika weet als bijna geen ander ouwe tijden te doen herleven. Alle trommeltjes, oeleboele into the jungle, belletjes en trommeltjes, Afrikaanse stamoorlogen, speren, rituelen rond een kampvuur, in trance dansende krijgers worden uit de kast gehaald…

Als afsluiter D-jay Alias! Deze top-dj heeft al heel wat op zijn naam staan. Maar wat weinigen weten is dat oldschool techno een oude voorliefde liefde van hem is.

Het laatste uur wordt het vuurwerk rond het kampvuur in de TWSTD.

Gezelligheid natuurlijk boven alles.

Kom lekker een biertje drinken! (Passoa met kokosnoot mag ook)

19:00 - 20:30 ZaVen
20:30 - 22:00 Recovery Sounds& Roger Templar B2B
22:00 - 23:00 Dimi Angelis
23:00 - 00:00 NQ
00:00 - 01:00 D-jay Alias

Location

TWSTd
Weteringenschans 157
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.buildingpressure.nl
http://www.twstd.nl

Comments

  • Azul

    2 November 2005

    Dimi :worship:

Comments are closed