saturnight

01 || Max 404 (eskimo rec.) & Naughty (eskimo rec. Germany)
02 || Manga

Zaterdag 29 oktober staan DJ’s Naughty en Max 404 garant voor een intieme gezellige sfeer in Club Stalker, met een open visie op alles wat muzikaal interessant is. Onder het motto ‘anything goes’ variëren zij van electro en (deep)house tot disco, classics, techno of allerlei andere avontuurlijke zijstapjes, zolang het maar dansbaar is.

Speciale gast is de in Berlijn woonachtige dj/producer Naughty. Filippo Naughty Moscatello, van Siciliaanse afkomst, bracht zijn tijd door met breakdancen in de disco op zondagmiddag, beïnvloed door de jaren '80 hiphop-tracks van Melle Mel en Grandmaster Flash, voordat hij begon met draaien op schoolfeesten. Naughty werd al snel resident in de befaamde Ultraschall-club in Munchen, en draaide als resident in de Berlijnse clubs ‘Cookies’ en ‘Fun’. Zijn plaat ‘Red Hot’ wordt gedraaid door toppers als Laurent Garnier en Tiefschwarz. Naughty draait inmiddels over de hele wereld, en staat regelmatig geprogrammerd op grote feesten naast electro-koplopers als Vitalic, T.Raumschmiere en Tiga.
website DJ Naughty

Danceproducer en DJ Erwin van Moll creëert onder de naam Max 404 een eigen geluid met een mix van house, garage, disco, breakbeats, dub, techno en ambient. Of, zoals hij zelf poëtisch zegt: "Alles behalve de 3 k's : Kane, Krezip en Kuttrance." Deze Eindhovenaar is als DJ/producer sinds 1984 zeer actief in de danswereld. Hij organiseert zijn eigen avonden in de Effenaar (Eindhoven), en draait in clubs als More, Winkel van Sinkel, De Rechter, 013 en Doornroosje. Zijn muziek wordt internationaal uitgebracht op vele compilaties. Van Moll brengt ook platen uit onder de namen Mad Maxx, Faceless Techno Bastards, Proteus Generation en Warm. Hij maakt remixen voor David Holmes, Kirk Degiorgio, Gerd, Terrace, Sonar Lodge en Rei Harakami.

Dj Manga draait al jaren in Club Stalker, waar hij maandelijks een groot succes maakt van de zaterdagavonden op de bovenverdieping. Dj Manga is zonder twijfel een van Amsterdam’s beste eclectische dj’s. Hij draaide al eclectisch voordat dit woord überhaupt bestond in de Nederlandse dancescène. Hij was bijvoorbeeld resident dj van de Bassline en is nog steeds resident dj van het nog steeds succesvolle Paradisco. Ook heeft hij een eigen (woensdag)avond in de Jimmy Woo. In Club Stalker zal hij voornamelijk een mix van hiphop, soul en funk draaien.

Voor 01:00 uur 5 euro entree.

Location

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem, Nederland

Lineup

http://www.clubstalker.nl