lexion

Lexion draait weer op volle toeren, komende twee zaterdagen is er weer genoeg te doen. Aankomende zaterdag is het tijd voor de clubavond Madhouse van dj Jean. De zaterdag daarna kunnen de progressive liefhebbers hun hart ophalen want dan komt Lucien Foort naar de Lexion toe voor het feest Champagne Inc.

De blaadjes dwarrelen van de bomen en de dagen worden korter. De zomer is nu echt helemaal voorbij en dat stemt ons allen toch een beetje droevig. Maar niet getreurd! De Lexion brengt met het veelbelovende programma van november absoluut weer licht in het leven!

Madhouse
Te beginnen op zaterdag 8 november, waar DJ Jean de gastheer is op zijn eigen knallende Madhouse avond. Neem uw regenjas maar mee want het dak gaat eraf! Tezamen met E-Craig zal hij het publiek weer een swingende nacht bezorgen. Was Jean op zijn vorige Madhouse door omstandigheden pas laat aanwezig, deze keer zal hij zelf de avond openen en het publiek ontvangen met zijn opzwepende draaistijl.

Lexion zal zaterdag 8 november openen om 22.30 en dames hebben tot 0.00 gratis entree! Entree is 15,- EUR en 12,50 EUR voor leden.

Champagne Inc.
Het heerlijk avondje behoort wat ons betreft niet meer toe aan Sinterklaas maar kan vanaf heden worden toegeschreven aan elke derde zaterdag van de maand! Bijgekomen en hersteld van het weekend kan men namelijk een week later het hart ophalen op Champagne Inc. Op deze bruisende avond zullen de flessen weer worden ontkurkt door gastheren DJ Cross en Manni Moore. Deze keer zullen zij niemand minder dan Faro en Lucien Foort verwelkomen. Uiteraard behoeven deze twee dj's geen verdere introductie, dat dit weer een onvergetelijke Progressive avond wordt staat dan ook nu al als een paal boven water!

De deuren gaan 15 november open om 22.30. Dames gratis entree tot 0.00.
Entree is 15,- EUR en 12,50 EUR voor leden.

Zoals je ziet worden de korte dagen weer langer met de Lexion. Noteer deze data in uw agenda opdat u ze niet vergeet. Lexion is back on trackā€¦.!