Aankomende zaterdag is het tijd voor het feest Fama Latina. Dit latin-geortiënteerde feest zal neerstrijken in de Sinners in Amsterdam. Op deze avond zullen D-Rachid, Brian S, La Oonagh en Andrei Russo voor de muziek zorgen.

Met je benen in het water loop je over een afgelegen strand ergens ver weg van de Nederlandse hoofdstad. Je drinkt met je billen bloot melk uit een cocosnoot. Niemand die je ziet of stoort. Plotseling komen er vanuit de verte enkele tientallen boten met feestende mensen aangevaren. Het bonte gezelschap strijkt neer op het door jou ontmaagde eiland en als in een reclame sta je binnen de kortste keren te dansen op de muziek van de meegereisde djs.

FAME zorgt voor dit soort taferelen, want zaterdag as kun je weer genieten van de warme latin 'bat' beats van salsa lounge initiator D-Rachid en zijn vaste percussionist Andrei Russo. Zij brengen in combinatie met Brian S en La Oonagh de Sinners in tropische extase. Delacruz zorgt in de bovenzaal voor een 'tropical soundclash'.

Volgende week
Mocht je in het bezit zijn van een boot kom dan volgende week naar cruise and dance. Van 14.30 tot 22.00 uur varen en dansen op de muziek van FAME artiesten zoals Gregor Salto, Brian S , Robert Feelgood, CoStar en Norman Soares. Om 22.00uur zal de boottocht verder gaan richting Sinners waar vrolijk kan worden doorgefeest. Meer informatie op www.cruiseanddance.nl