Dive under with… is een feest in de Prachtig in Rotterdam. Deze club ligt onder de Erasmusbrug vandaar de toepasselijke naam voor het feest. Voor deze editie hebben ze de Glimmer Twins uitgenodigd.

Op vrijdag 20 juni a.s. draaien Glimmer Twins -Mo en Benoeli- bij 'Dive Under With…' in Prachtig onder de Erasmusbrug te Rotterdam. Kaarten zijn vanaf woensdag 18 juni verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen.

Glimmer Twins
Glimmer Twins, ook bekend als Mo en Benoeli, draaien eclectisch. Ze combineren feilloos diverse muziekstromingen, oud en nieuw, onvoorspelbaar, soms zelfs lekker grillig en trashy. Glimmer Twins zijn residents in de Culture Club in Gent; de plek waar bij vele dj's, zoals de Dewaele Brothers, het draaien serieuze vormen aannam. Hun DJ-sets zijn iedere keer anders, maar altijd een muzikale 'aha Erlebnis' waarbij je danst tot je voeten pijn doen. Op 6 juni jl. waren ze te bewonderen op Isle Of MTV 2003 in Off_Corso.

Andere dj's
De guest DJ's die op 20 juni op het strand in Rotterdam en in de aangrenzende club Prachtig draaien zijn Filiz en Koeni. Zij zijn de residents van respectievelijk Café Capital en het legendarische Café d'Anvers in Antwerpen. Belgian delight on a friday night dus.

Praktische info
Datum: Vrijdag 20 juni 2003
Tijd: Vanaf 21.00 uur
Locatie: PRACHTIG, onder de Erasmusbrug Rotterdam. Bereikbaar met tram en
metro, halte Leuvehaven. Parkeren in de parkeergarage onder de Erasmusbrug (ingang via Zalmhaven)
Tickets: € 7,50 excl. reserveringskosten
Kaartverkoop: Vanaf woensdag 18 juni via de bekende voorverkoopadressen van TicketService Nederland, (0900) 300 12 50 (45 cpm). Op 20 juni kaartverkoop aan de zaal
Info:www.waterlife-rotterdam.nl

Preview volgende week
Op vrijdag 27 juni draait Tom Barman in PRACHTIG. Tom Barman is de frontman en drijvende kracht achter de Belgische formatie dEUS en bracht begin juni de film 'Any Way The Wind Blows' uit.