Q-Beach

Na ID&T krijgt nu ook party-organisatie Q-dance een eigen strandtent in Bloemendaal! Het strand in Bloemendaal is al jaren erg bekend bij de jongeren. In de zomer is het op dat strand elke maand Beachbop met (inter)nationale grote DJ's. Verder is het strand natuurlijk dè plek om bij te komen van je heftige weekend. :)

Q-dance organiseert minstens 2 keer per maand een feest ergens in Nederland. In 2003 komen naar schatting zo'n 175.000 bezoekers naar de evenementen van Q-dance. Niet alleen vinden deze evenementen overal in het land plaats, maar ook alle stijlen Dance-muziek komen bij Q-dance aan bod, van Techno tot Trance en van Hardstyle tot Classics/Hardcore.

Al deze feesten vinden op zaterdag plaats en doordeweeks zullen de Q-dancers moeten wachten tot het weer weekend is om te kunnen feesten…

Deze zomer zal dit anders zijn…!

Op 1 mei 2003 opent Q-dance namelijk de deuren van een nieuwe strandtent op het strand van Bloemendaal aan Zee genaamd: Q-beach. Q-beach komt op de één na laatste plek op het strand, vlak voor Woodstock.
Op dit moment is Q-dance al volop aan de gang met het bouwen van deze nieuwe 'Dance-hangout' op het strand.

Q-beach zal vanaf 1 mei elke dag open zijn tot 24:00 uur. Alles wat op de nieuwe 'place to be' op het strand gaat gebeuren, ligt in de lijn van de huidige Q-dance activiteiten. Uiteraard zullen alle bekende Q-dance DJ's regelmatig langs komen om te draaien. Zoals je op de meeste evenementen van Q-dance gewend bent, zullen ook DJ-talents op het strand volop de kans krijgen. Daarnaast kun je altijd één van de drie op Q-beach aanwezige draaisets reserveren en zelf even komen draaien.

Op zondag is Q-beach natuurlijk dè after chill-plek als je van een feest af komt! Verder kun je met lekker weer uiteraard bij Q-beach komen BBQ-en en zullen er regelmatig label- of CD-release parties zijn. Met minder weer zal het ook altijd gezellig zijn in de Q-beach, je kunt dan bijvoorbeeld een van de Q-beach top-films komen kijken.

4 keer per jaar is het Beachbop. Iedereen die Q-dance kent kan wel raden waar er dan het hardst geknald wordt op het strand..!!

Je voelt het al…

Q-beach wordt elke dag Dance op het strand van Bloemendaal!