De gebouwen schieten als paddestoelen uit de grond in Amsterdam Zuid. Na de ArenA, De Heineken Music Hall, de Pepsi Stage, de Pathe bioscoop, Villa Arena en vele kantoorpanden, wil de gemeente Amsterdam uiterlijk in 2007 een nieuwe concerthal hebben in Amsterdam Zuid-Oost.

Amsterdam krijgt er over 3 tot 4 jaar een nieuwe concerthal bij. Uiterlijk in 2007 moet een muziektheater zijn verrezen in Zuid-Oost die 12.000 tot 15.000 bezoekers kan herbergen.
Maandag zijn hiervoor de plannen gepresenteerd door de initiatiefnemers, waaronder de Heineken Music Hall en Amsterdam ArenA. Volgens een woordvoerder van de ArenA is er in de hoofdstad nog geen overdekte concertruimte voor een groot aantal bezoekers.
'Buitenlandse artiesten slapen vaak in Amsterdam, maar treden op in Ahoy.' De Music Dome, zoals het gaat heten, gaat ongeveer 65 miljoen euro kosten.

Comments

  • Remco

    27 May 2003

    Goed middag Groovetracker members,

    Als eerst wil ik zeggen dat het mij een perfect idee lijk om een Music Megadome te maken in Amsterdam. Dit om het uitgaansleven in Amsterdam en Holland weer een nieuw impuls te geven.
    Zelf ben ik erg geintereseerd in de ontwikkeling van dit project.
    Ik werk namelijk bij Prosystems Purmerend Int.
    Dit is een landelijk oprerende organisatie.
    welke aktief is op het gebied van Virtuel Reality en 3D animatie.
    Ik ben er van overtuigd dat wij een goede bijdrage kunen leveren aan de ontwikkeling van dit fantastische project.
    Mocht u intresse hebben in informatie of eens bij ons langs willen komen in de showroom dan kunt u ons berijken via Tel: 0299 -666900 of op www.prosystem.nl
    vriendelijk Groet Prosystems.

Comments are closed