nu heroes

Aankomend weekend is het NU HEROES festival in de Tivoli in Utrecht. Helaas kunnen DJ Spinna en Jacques Lu Cont niet komen, maar de Tivoli heeft waardige vervangers gevonden in de vorm van ?uestlove (The Roots) en de Glimmer Twins!

DJ Spinna heeft zijn Europese tour afgezegd in verband met de oorlog in Irak. Hij wordt door niemand minder dan ?uestlove (The Roots) vervangen. Ook Jacques Lu Cont kan wegens contractuele verplichtingen jegens Madonna niet naar het NU HEROES festival komen. Hij wordt vervangen door de uit België afkomstige Glimmer Twins.

Zijn echte naam is Ahmir Thompson, maar iedereen kent hem onder zijn pseudoniem ?uestlove. De drummer van de hiphop formatie The Roots werkte in het verleden als producer en hij hielp o.a. Common, Nelly Furtado en d’ Angelo. ?uestlove is niet vaak achter de draaitafels te vinden. Toch heeft hij thuis meer dan 18.000 platen waarmee hij donderdag het NU HEROES publiek onderdompelt in een mix van alle muziekuitersten.

Mo & Benoelie De "glimmer twins" zijn verantwoordelijk voor de "Free the Funk" compilaties bij R&S (PIAS) en de Eskimo-compilatie, juweeltjes met eclectische grooves. Bereid je alvast voor op een spetterende mix met onvindbare pareltjes, je voorgeschoteld door dit maffe koppel.

Donderdag 3 april 2003
?UESTLOVE (THE ROOTS), DJ ST PAUL (NL)
Aanvang: 23.00 uur
Entree ¤ 5.00

Vrijdag 4 april 2003
LADYTRON (live), GLIMMER TWINS (be), DJ DAVID GUETTA
Zaal open: 21.00 uur
Aanvang: 22.00 uur
Entree ¤ 12.00

Zaterdag 5 april 2003
JEFF MILLS, GUS GUS (dj-set), PAUL BRTSCHITSCH (live)
Zaal open: 21.00 uur
Aanvang: 22.00 uur
Entree ¤ 18.00