Eerst is er op donderdag de Thursday Shuffle voor de studenten en donderdagstappers. Op vrijdag staat het feest Chocolate op het programma en op zaterdag zoals altijd het concept ON met deze keer Jamie Anderson en Benny Rodrigues.

Thursday Shuffle | donderdag 27 maart | 23.00 uur | 7 euro / studenten 5 euro

Na de legendarische party in Off_Corso afgelopen vrijdag zijn ze terug met de Thursday Shuffle . Deze avond geeft studenten en andere donderdagstappers de kant eens vreselijk los te gaan voordat het weekend begint.
Main Hall
Dj's: Jay Samuel, Dave Harder and DJeremy.
Visuals by 2manyveejaysinisolation.
Steffi and Seutek staan in de lounge met 80ties disco en nouveau electro.
Voor studenten 5 euro met studenten kaart.

www.soundarchitecture.nl


Chocolate | vrijdag 28 maart | 23.00 uur | 15 euro

Chocolate gaat in vol gas vooruit! Wees vooral op tijd want vol is vol en de rij is lang…. Deze maand in de grote zaal DJ's WAXFIEND ( the youngest in charge) en MR. WIX. Mc's: Rollarocka, visuals van O.I. In de lounge DJ Precise

http://www.blammo.nl

ON | zaterdag 29 maart | 23.00 uur | 12 euro

Winnaar van de gouden kabouter award voor de beste wekelijkse Club avond!!
ON A BUGGED OUT TRIP…..it's LIONROCK TIME. Your weekly ON-night presents this Saturday in Main Hall Justin Robertson [Bugged Out, London] UK
and Joachim vs Jay Samuel [ON residents] [back to back].

http://www.clubon.nl

En nog anders nieuws:
Ludieke start branding campagne .Off_Corso

Donderdag 3 april 2003 vindt om 20.00 uur de kick-off plaats van de nieuwe communicatie campagne van Off_Corso. Onder de noemer ‘Army of Corso’ zal Rotterdam gefêteerd worden op een spraakmakende manier van promotie. Off_Corso kiest ervoor met de campagne ‘Army of Corso’ stelling te nemen voor cultureel-, lifestyle-, maatschappij-, en politiek gerelateerde issues die weergeven waar Off_Corso voor staat. Bezoekers van Off_Corso die zich hiermee identificeren, kunnen zich bij de Army of Corso aansluiten. Hiermee wil Off_Corso het netwerk van verschillende partijen waaruit Off_Corso bestaat ook naar buiten toe kenbaar maken, en de bezoekers van Off_Corso duidelijk een stem geven. Het magazine zal het belangrijkste middel zijn om de bezoeker een stem te geven. Off_Corso zal ook voor deze campagne weer samen werken met Rotterdams ontwerpburo TEST.

Opbouw campagne:

3 april 2003: Officiële kick-off campagne met feestelijke borrel en ‘ballon-event’; Laat een ballon op voor Army of Corso!

Maand april: Start website www.armyofcorso.nl, vinders van een kaart van Army of Corso aan een ballon kunnen op deze website het verhaal van de ballon vertellen en lid worden van de Army of Corso; Postercampagne in stad Rotterdam van ‘Army of Corso’.

Maand mei: Lancering magazine ‘Army of Corso’.

Kom je ook naar opening op donderdag 3 april van 20.00-22.00 uur in de lounge van Off_Corso