Tiesto

Op donderdag 17 April 2003 vindt de tweede editie van 'Invited by Tiësto' plaats in Panama te Amsterdam. Ook dan staan de gasten centraal en heeft de gastheer van de avond slechts één doel: jou een onvergetelijke avond bezorgen!

Degenen die getuige waren van de lancering van 'Invited', afgelopen februari, hebben de chemische reactie tussen Tiësto en het publiek aan de levende lijve ondervonden. Een onbeschrijfelijk en bijzonder gevoel.

Tijdens de tweede editie wordt de spanning nog verder opgevoerd en zullen we de nadruk leggen op het persoonlijke karakter van dit concept.

Zoals sommigen van jullie weten, stond Tiësto de vorige keer op het podium, nu zal zijn dj booth tussen het publiek op de dansvloer staan. Ook zal extra decor, licht en geluid deel uitmaken van de spectaculaire show die je mag verwachten tijdens 'Invited by Tiësto' op 17 april aanstaande.

Zoals gewoonlijk start deze avond om 21:00 uur en eindigt officieel om 03:00 uur. De laatste keer was echter zo'n succes dat Tiësto zijn laatste plaat om 03:30 uur ten gehore bracht. Ook kun je deze keer vanaf 20:00 uur reserveren in het sfeervolle restaurant van Panama voor een heerlijk drie gangen diner. Zorg dat je er snel bij bent want de 150 beschikbare plaatsen waren de laatste editie in een hoog tempo gereserveerd! Binnenkort zal het menu bekend gemaakt worden op de website http://www.invited.nl

Funkerman zal verantwoordelijk zijn voor die unieke sound in de studio. Houd de website goed in de gaten en blijf op de hoogte van updates. Laat je gegevens achter bij Member Registration zodat je de ontwikkelingen rond 'Invited by Tiësto' op de voet kunt volgen!

Check de nieuwe sites:
http://www.invited.nl
http://www.djtiesto.com