Dutchtechno

Op 12 april is er weer een nieuwe editie van de inmiddels steeds bekender wordende Dutchtechno feesten in Amuse te Amsterdam. Ook dit keer is er weer gekozen voor dj’s waarvan de organisatie vindt dat zij te weinig ruimte krijgen binnen de technoscene.

We beginnen de avond met dj QFX, ook wel bekend van de feesten van de Error Krew in café Vaaghuyzen. QFX zal de avond openen met een electroset. Aansluitend draait Sander Vessies, een dj die je zeker in de gaten moet houden. Met zijn funky techno zal hij de zaal zeker in de stemming brengen. Dj Dan E neemt het vervolgens van hem over. Ook deze dj is er “one to watch”. Xanno Gallois zal de avond tot een goed einde brengen. Dit aanstormend talent werkt hard aan de weg, zo stond hij onder andere in de main van Teqnology. Door zijn goede platenkeus en uitzonderlijke mixtechniek staat hij garant voor een knallende afsluiting.

VJ Pilenko zal zorgen voor een eigenzinnige visuele ondersteuning van de dj’s met zijn speciaal voor Dutchtechno ontworpen beeldmateriaal.
Daarnaast zal de zaal evenals de chill- out weer voorzien worden van een geheel eigen vormgeving. Er zal flink uitgepakt worden, ook wat betreft geluid en licht. Met nog meer vermogen en een betere verdeling van het geluid zal het nog harder en zuiverder zijn dan de voorgaande edities. En op het gebied van visuals hebben we nog een verassing in petto. Garderobe en toiletten zijn gratis en ook drank zal betaalbaar zijn.

Kaarten kosten 12 euro en zijn te koop bij Club Warehouse, Spuistraat 242, Amsterdam, Outland Records, Zeedijk 22, Amsterdam en via www.for-tickets.nl Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de deur maar er zijn slechts 400 plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent. De deuren gaan om 22:00 open.