Wederom een maand waarin vele grote binnen- en buitenlandse beroemdheden Club Las Palmas op zijn kop zullen zetten. DJ's zoals David Guetta, Master H, Frank Lorber, Marcella, Natarcia en Victor Coral zijn deze maand te gast in Club Las Palmas.

Naast de clubavonden, presenteert Club Las Palmas iedere zaterdagavond van 20.00-23.00u een rollerdisco o.l.v. Golden Wonder Boy, elke eerste zondag van de maand Verse Geesten en zondag 20 april de tweede editie van Salsa Lounge in Rotterdam.
Kortom, ook in april valt er, voor de liefhebbers van een nachtje stappen, weer veel te beleven op de Kop van Zuid in Rotterdam.

Zaterdag 5 april
Vanavond staat David Guetta achter de draaitafels van Club Las Palmas. Deze Franse dj heeft over de gehele wereld gewerkt met grootheden als David Morales, Little Louie Vega en Roger Sanchez.
In juni 2002 kwam zijn eerste album uit met de titel “Just a little more love”. Een CD met electro/funky sounds waarvan de single “Just a little more love”weken de no. 1 clubhit van Frankrijk was.

Naast David Guetta zal onze vaste gast dj Victor Coral het feest compleet maken. Deze jonge veelbelovende Amsterdamse dj zorgt er iedere eerste zaterdag van de maand, samen met MC Nova, voor dat De Kop van Zuid in Rotterdam op zijn grondvesten trilt.

Zaterdag 19 april
Geen buitenlandse grootheden in de grote zaal deze avond, maar hierdoor niet minder kwaliteit. Drie Nederlandse heren aan deck: Ramon, Dwin en Jani. Dit trio zal, en zeker het vaste Las Palmas publiek zal dit weten, de bezoekers tot meerdere hoogtepunten brengen.
In het Go Play Café vanavond de MAW Birthday Bash met resident Edwin Bazen en Frank Lorber (de protege van Sven Vath). Dit verjaardagspartijtje van MAW zal op intieme wijze gevierd worden met house en techno classics.

Zaterdag 26 april
Master H uit Parijs is voor het eerst in Rotterdam. Deze rijzende ster heeft veel indruk gemaakt op de Franse Godfather van house en techno Laurent Garnier. Met zijn funky house plaatjes heeft hij ook op Garniers Millenium Party ‘back to back’gedraaid met de meester zelf. Ook wordt Master H gepromoot door SLAM van het Schotse platenlabel Soma.
Na Master H draait DJ Marcella, een bekend gezicht in de Nederlandse dancescene, maar nieuw voor Club Las Palmas!