technorumba

Op vrijdag 11 april vindt er weer een nieuwe editie van Techno Rumba plaats en net zoals vorige keer wordt het weer in de Powerzone gehouden in Amsterdam. Op deze editie staat niemand minder dan Gayle San achter de draaitafels, samen met Jeff Rushin en Bellie zal ze deze avond vullen.

Na bijna twee jaar sinds ons eerste evenement, bereiken we onze doelen en zijn we trots dat andere nieuwe organisaties ons concept proberen te volgen en te kopieren, nieuwe talenten promoten en techno en kunst te verenigen.

Dit keer heeft Techno Rumba de eer om de persoon die we de Techno Koningin noemen, “Gayle San” een drie uurs set te laten spelen.
De deks met haar delend zullen zijn: Jeff Rushin, een van de beste Techno Rumba DJ’s en Bellie ons nieuwe talent die velen van jullie al kennen door zijn succesvolle optreden in de laatste Teqnology.

Techno Rumba doet alles voor de muziek en niet voor geld.Dat is waarom wij altijd proberen de beste service en muziek te geven voor een lage prijs in vergelijking met andere feesten. Inbegrepen bij een redelijke prijs zijn de gratis garderobe, gratis en schone toiletten, geen fooien, een mooie plek, gratis fruit etc…

We doen ons best om het underground gevoel van Techno Rumba te behouden.

We promoten de beste nieuwe talenten en we brengen van tijd tot tijd een grote artiest om hen te steunen, sommige van deze artiesten zijn goede vrienden van ons en vinden het leuk om ons te helpen met ons techno evenement.

Techno Rumba is niet commercieel, Techno Rumba is en zal een feest blijven met passie en liefde voor techno en voor jullie.

Dank aan iedereen die van techno houdt en voor ieders steun aan ons (Techno Rumba)

Efrain & Manuel