d-energy

Vrijdag 28 maart presenteert dj Gizmo zijn nieuwste Harder Mach 5 cd op D-Energy in StarlightHardstyle, oldstyle, hardhouse en techno zullen de bassen weer stevig laten rollen.

Gizmo was er al in het begin van de hardcore scene, draaide over de hele wereld en is zelfs gekozen tot beste hardcore dj van de wereld. Als lid van het legendarische Dreamteam heeft hij samen met dj's Dano, Buzz Fuzz en The Prophet aan de basis gestaan van de ontwikkeling van hardcore in Nederland. Tegenwoordig combineert en mixt Gizmo de succesvolle Harder Mach cd's. Harder Mach 5 ligt spoedig in de winkels en vrijdag de 28e gaan we een voorproef van dit album verwachten in een 4 uur set van deze meestermixer ! Dj Damage van Massive Hardcore draait de boel lekker warm, A-Dancers zwepen de boel op, Videotroopers zorgen voor de mooiste visuals !!

Oldstyle en techno is het geluid in de 2e zaal. De organisatie Nuclear Blast, voorheen in de Ijsbreker in Leusden actief, komen in Staright terug met dj's Disabuse, Spinal, Litho en Dr. Z-Vago. Dr. Z-Vago was op de vorige D-Energy in januari de afsluiter van de avond. Iedereen was vorige keer zo enthousiast over deze dj dat hij is teruggevraagd op deze D-Energy.

D-Energy, vrijdag 28 maart in Starlight. Mis t niet !!!!

Kaarten zijn inmiddels te krijgen bij Ticketservive 0900-300-1250, de 150 grote postkantoren, GWK ticketpoints en bij de locale bekende adressen.