Eau Dance Theatre logo

Aankomende zaterdag staan Jean en Mark van Dale op het feest Sound of Saturday in de «O» in Den Haag. De vrijdag ervoor is het weer tijd voor Boogie Wonder Nights waar iedereen zich weer terug in de jaren 70 en 80 kan wanen.

Boogie Wonder Nights

It’s time to boogie again! Disco mág weer en is zelfs springlevend! Op de derde vrijdag van maart (21 maart) zal «O» Dance Theatre wederom in het teken staan van de lekkerste dance classics uit de jaren ’70 en ’80. klick image for movie Maandelijks ontvangt «O» Dance Theatre honderden bezoekers die uit hun dak gaan op de nummers van onder andere Bananarama en Earth, Wind and Fire. Vrijdag de 21e ontvangt «O» Dance Theatre DJ Ron McDonald en de Belgische live act Boogie WonderBand! Als onderdeel van de Boogie WonderBand Glitter Tour 2003, zullen zij ook de «O» aandoen. De Boogie WonderBand blaast u in één groove omver en mikt op dat heerlijke, lang
vergeten gevoel in je onderbuik. Feelgood Disco, dat is het sleutelwoord. De grootste hits van partywonders als ABBA, Chic en The Beegees zullen dagen later nog
door uw hoofd spoken!

DJ JEAN & MARK VAN DALE

Tijdens Sound of Saturday op zaterdag 22 maart zullen DJs Jean en Mark van Dale zorgen voor een perfecte clubavond. Beide DJs zijn goede bekenden van de «O», wat garant staat voor een super feest.

Jean heeft enkele weken geleden de prijs voor populairste Club DJ van Nederland gewonnen. De award werd uitgereikt door de organisatie van verenigde Nederlandse clubs en bars. Jean heeft de eerste 3 maanden van het jaar niet stilgezeten. Hij vloog al enkele dagen na het beginnen van het nieuwe jaar naar Curaçao. Ook stond hij in Nederland elk weekend in de populairste clubs geboekt. Sinds kort ligt zijn eigen headset in de winkels. Sony heeft de ‘Official DJ Jean MDR V700 Headset’ op de markt gebracht.

Mark van Dale lijdt ook een druk leventje. Zo resenteert hij op vrijdag samen met Winston Post op Stadsradio Rotterdam (FM 93.9) het programma Turbulentie Live. Op zaterdag is hij meestal te vinden op danceparties en in clubs, waar hij het publiek verwent met de beste ‘groovy style music met invloeden van Trance en Techno’.