Xcess logo

Na het overweldigende succes met Dave Clarke en Benny Rodrigues op 7 maart, komt er al weer snel de tweede en daarna ook de derde versie van Xcess Profiles aan. Op 4 april laat Luke Slater oude wanden van Las Palmas trillen, en op 6 juni kun je een spectaculaire avond verwachten van onder andere de Electric Kingdom Tour. Tijdens het festivalseizoen houdt Xcess Profiles even een zomerstop om vervolgens in september 2003 weer terug te keren in Las Palmas.

Beide data hebben weer een goede en indrukwekkende line-up. Op 4 april draaien de Engelsman Luke Slater en Paul Hazendonk in de grote zaal. Luke zal een 3-uurs set voor zijn rekening nemen.
In de kleine zaal draait Clarence Brandon de hele avond funky grooves en de spectaculaire visuals worden verzorgd door VJ collective Prime Meridian

Op 6 juni kun je van Electric Kingdom een combinatie verwachten van een funky electro techno set met verrassende breaks en indrukwekkende scratch skills. De Electric Kingdom Tour voor deze editie zal bestaan uit de dj’s Westbam en Hardy Hard en een live optreden van mr X en mr Y ( Westbam en Afrika Islam )

Dit dus allemaal op 4 april en op 6 juni, maar wil je nog even nagenieten van 7 maart dan kun je voor de foto’s vanaf volgende week terecht op www.xcess-events.nl. Foto’s zijn nu ook al te bewonderen op verschillende websites en recensies kun je lezen in de OOR en in de Basic Groove.

Kaarten kosten ¤16 in de voorverkoop en de voorverkoopadressen kun je terugvinden op www.xcess-events.nl. Wees er snel bij, want de vorige editie was snel uitverkocht!! De deuren van Las Palmas zullen zich om 23:00 uur openen en sluiten om 05:00 uur. Hopelijk zien we je (terug) op 4 april en 6 juni in Las Palmas. Wij hebben er in elk geval erg veel zin in.