Connected, een feest dat op elke 3e zaterdag van de maand wordt gehouden in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Deze maand zou Leonardo, Richard & Remy bijstaan maar omdat hij zijn beide polsen heeft gebroken zal Double J voor hem invallen.

Club Risk Connected…

Elk derde zaterdag van de maand organiseert Club Risk @ de Winkel van Sinkel Connected… Club Risk Connected… zorgt voor een link met Utrecht, waarbij een platvorm wordt gecreeerd voor minimaal 1 Utrechtse DJ, gecombineerd met 1 DJ van Club Risk (Risk Agency) en 1 grotere (inter)nationale DJ.

Utrechtse DJ Leonardo breekt beide polsen. Deze week zou de Utrechtse DJ Leonardo aantreden maar wegens een noodlottig ongeluk (Leonardo heeft beide polsen gebroken) moet hij helaas verstek laten gaan. Club Risk
heeft een meer dan geschikte vervanger gevonden in de vorm van Double J. Deze wordt bijgestaan door Richard (Club Risk) en Remy.

Er was een periode in Nederland dat er 3 House DJ's het land regeerden. Dimitri, Marcello en Remy. Waar Dimitri eigenzinnig varieerde in zijn set, bij Marcello de gezelligheid de boventoon voerde, wist Remy keer op keer het publiek te verbazen door zijn perfecte keus uit platen en zijn onberispelijke strakke mixen. Het blijft een uitdaging voor Remy om op diverse plekken te draaien. Een Technoset (regelmatig te horen bij o.a. Awakenings) vloeit ie net zo makkelijk aan elkaar als bijvoorbeeld een progressive of TechHouseset. Hij blijft het publiek vermaken zonder dat ze realiseren dat de stijl van de muziek veranderd is. Als resident van alle Silly Symphonie evenementen werd Remy ontdekt door de RoXY-crew. Deze waren zodanig gecharmeerd van zijn draaikunsten en nodigden hem uit om de zaterdagavonden in te vullen. Na de brand in de RoXY brak een tijd aan, waarbij Remy over de hele wereld begon te draaien, hetgeen hij nog steeds doet. Nationale erkenning kreeg hij door het ontvangen van de Nederlandse Muziek Award. Remy, de soms kalme, verlegen man, staat erom bekend om zijn "powerful" sound. Zijn afstelling van het geluid verbaast elke keer weer vriend en vijand.

De uit Utrecht afkomstige Double J betrad het nachtleven als Lichtjockey in de Vloer. Daar kwam hij erachter dat het publiek veel meer te beinvloeden en te vermaken was met muziek dan met licht en dus besloot hij in 1992 zich meer bezig te houden met DJ-en. Als belichter in de RoXY kon hij een hoop leren van de daar draaiende DJ's. Na resident te zijn geweest bij Sophie's Palace en PLF is Dj Double J tegenwoordig wekelijks te horen op de maandagavond in club NL en op de donderdagavond in cafe Hofman in Utrecht. Verder organiseert hij mede en draait hij elk jaar tijdens Supernatural (Koninginnedag, 30 april) op de binnenplaats van de Winkel van Sinkel, evenals de LoversLounge met Pasen. Door o.a. zijn samenwerking met Supernatural en zijn rol bij o.a. "Higher Ground" op het Lowlands-festival sprong Double J in het oog bij de organisatie van Club Risk.Deze zaterdag is hij voor het eerst te horen bij Club Risk in de Winkel van Sinkel.

De altijd energieke Richard begon 11 jaar geleden als promotor van Hiphop- en HipHouseparties in Utrecht, waar hij ook tegelijk draaide. Na te hebben geëxperimenteerd met Acid house begon hij de zogenaamde "Mechanical" en "Creative with Acid house" parties te organiseren. In 1994 verhuisde Richard naar Amsterdam om zichzelf meer te ontwikkelen als DJ. In deze periode bleef hij draaien op
underground parties. Gedurende deze tijd werd hij utgenodigd door Dimitri om te draaien in de RoXY (Ja, daar is die tempel weer) tijdens de beroemde HiTechSoulMovement nachten. Het management was zo enthousiast over de manier waarop Richard draaide dat ze hem een maandelijks (en daarna wekelijks) terugkomende zaterdagnacht lieten invullen. Real Audio was geboren maar stierf een (te) vroege dood met de brand van deze legendarische Club. Richard vond een warm nest bij Club Risk, waar hij als resident minimaal 1 x per maand zijn TechHouse en Slamming FunkyTechno met Soul op zijn eigen, energieke manier kan laten horen. Niet alleen bij Club Risk @ de Winkel van Sinkel, maar ook bij Club Risk @ More…

Comments

  • Chris

    Chris

    12 March 2003

    oei beide polsen… da's best lastig dj-en dan :r

  • WouZz

    WouZz

    13 March 2003

    Deze maand zou Leonardo, Richard & Remy bijstaan maar omdat hij zijn beide polsen heeft gebroken zal Double J voor hem invallen.

    Zeker tegen een boom aangeskied ofzoow >:(

Comments are closed