undercover

Undercover is een nieuw concept dat op de donderdag wordt gehouden in de Backdoor in Amsterdam. Undercover is speciaal voor dj's die eens voor een avondje, als het ware, undercover willen draaien. Wat ook leuk is om te weten, is dat ze helemaal vrij zijn in hun muziekkeuze.

Donderdag 13 maart aanstaande zal de eerste editie plaatsvinden van het nieuwe concept “Undercover”. Undercover zal elke twee weken gehouden worden in de Amsterdamse club “the Backdoor”.
“Undercover zal garant staan voor verassingen”; aldus de vrouwelijke DJ Shane, initiator van dit concept. DJ Shane is welbekend in binnen-en buitenland van clubs als o.a. Opium Gardens in Miami, Haoman17 in Jeruzalem en de Matrixx, XL en It in Nederland. Na in Griekenland te zijn begonnen met dit concept, heeft ze besloten om dit concept ook in Amsterdam te starten.

“Tegenwoordig staan succesvolle dj’s vaak te draaien op grote tot zeer grote events. De Undercover feesten moeten het underground party gevoel van vroeger weer laten herleven waarbij er een close contact komt te ontstaan tussen de dj en het publiek. Daar de club een capaciteit heeft van maximaal 500 bezoekers moet dat makkelijk te bewerkstelligen zijn”aldus Shane. ”Tevens zijn de dj’s helemaal vrij in hun muziekkeuze zodat ze helemaal hun eigen ding kunnen doen en als de dj zelf een topavond heeft staat dat meestal garant voor een geweldige en intieme sfeer op de avond.” Ze zijn als het ware ‘undercover’.

De gast dj die aanstaande donderdag 13 maart naast Shane haar opwachting maakt is niemand minder dan Dana, uitgeroepen tot Nederlands populairste dj door de lezers van ID &T magazine en genomineerd voor de TMF Awards in de categorie “ Beste DJ Nationaal”.

De deuren gaan om 23.00 open en om teleurstelling te voorkomen en vroege komst aan te raden. Het is niet altijd dat Dana vrij is te draaien wat zij wil.

De volgende “Undercover”staat gepland op Donderdag 27 maart ’03 met Hardstyle legende Pavo.