Big Fun is een feest dat elke 2e zaterdag van de maand in de Winkel van Sinkel in Utrecht wordt gehouden. Deze keer zullen de dj's Benny Rodrigues en Lacroix daar draaien.

Elke tweede zaterdag van de maand presenteert Club Risk in de Winkel van Sinkel BIG FUN. Deze avonden staan in het teken van muziek met een vrolijke noot. Zaterdag zullen Lacroix en wederom onze eigen Benny Rodriques, de avond op een inspirerende manier invullen met hun groovy, funky tracks.

Deze DJ's hebben 1 ding gemeen: samen waren ze vanaf dag 1 residents in de Rotterdamse Now&Wow dat, mede door deze twee DJ's, binnen mum van tijd uitgroeide tot de dansgelegenheid van Rotterdam.

Dj Lacroix's passie voor disco en funk begon 10 jaar geleden. Na geëxperimenteerd te hebben met electronische (House) muziek, ging zijn voorkeur uit naar de energiekere (Funky) TechHouse. Tijdens zijn draaien beredeneert Lacroix altijd vanuit de dansvloer, zodat er keer op keer een succesvolle avond voor het publiek ontstaat. Mede hierdoor is Lacroix gewild bij vrijwel alle grote clubs en festivals in binnen en buitenland.

De man die vanaf dag 1 de harten veroverde in de Winkel van Sinkel is Benny Rodrigues. Ontstuimig, dan weer beheerst weet hij keer op keer het publiek op het
verkeerde been te zetten om ze daarna weer eensgezind te laten dansen dan wel te laten springen. Benny Rodrigues beheerst het kunstje tot in de puntjes en is daarom hard op weg om (wellicht ooit) de beste DJ van Nederland te worden.

Have Fun!

ZATERDAG 8 maart 2003
Club Risk @ de Winkel van Sinkel
BIG FUN!
Entree is euro 12,50-. Leden van ClubRisk@deWinkelVanSinkel euro 10,-.
Open 00.00 - 05.30



Adres: Winkel van Sinkel
Oudegracht 158 (ingang a/d werf)
Utrecht
Meer informatie: Club Risk @ de Winkel van Sinkel
tel.: 020-6060953
fax: 020-6060958
e-mail: winkelvansinkel@clubrisk.nl