Eau Dance Theatre logo

Remy zal aankomende zaterdag plaatsnemen achter de draaitafels in de «O» in Den Haag. Maar hij zal niet alleen de avond vullen ook Mark van Dale zal zijn opwachting maken deze avond. Verder staat er op de vrijdag Fortizimo op het programma en staat er voor volgende week vrijdag weer een nieuwe editie van Hardhouse Mania op het programma.

S«O»S (08-03-2003)
Aanstaande zaterdag verwelkomt Sound of Saturday met grote trots DJ Remy. Deze DJ staat bekend om zijn foutloze mixtechnieken waardoor hij mensen meeneemt in zijn set en ze tot en met het einde niet meer loslaat.
Remy is momenteel aan het doorbreken in de UK en draait daar in prestigieuze clubs zoals de 'Gatecrasher'. Momenteel is hij ook druk bezig met zijn eigen album 'Bang'. Deze zal naar verwachting eind mei in de winkels liggen. Ook Mark van Dale brengt deze zaterdag een bezoek aan «O» Dance Theatre, het belooft dus een speciale avond te worden!

FORTIZIMO (07-03-2003)
Organisator Dutch Quality presenteert vrijdag 7 maart 'Fortizimo' in «O» Dance Theatre Arnhem. Fortizimo beschikt over een indrukwekkende line up: Pavo (Mysteryland), Larousja (Dance Valley), Buddha (Bitte ein Beat) en D-Frax (Dutch Quality). Pavo behoort al jaren tot de top van het party/clubcircuit. Als resident bij Multigroove en Qlubtempo wist hij de afgelopen jaren een flinke fanbase op te bouwen. Sinds een paar weken ligt zijn nieuwste compilatie 'Pavo - Hardstyle is my style' in de winkels.

HARDHOUSE MANIA (14-03-2003)
Vrijdag 14 maart beleeft het succesvolle Hardhouse Mania wederom een topeditie. Ditmaal zullen Gizmo, Norman en Nick DC de beste hardstyle platen onder de naald leggen. De Haagse Ferry 'Gizmo' Salee staat al ruim 20 jaar achter de draaitafels en brak begin jaren '90 door als hardcore DJ. Hij mag gerust beschouwd worden als één van de grondleggers van de Nederlandse hardcore-scene. Een paar jaar geleden maakte hij de oversteek naar hardstyle. Zijn ster is nog steeds rijzende; met boekingen in Canada, Italië en Zwitserland is hij een DJ waar niemand meer om heen kan. De afgelopen 2 jaar oogste hij groot succes met zijn compilatie serie 'Harder Mach…'. Alle 4 edities van deze serie eindigden in de Album Top 20.

TAXIKOSTEN
Om het taxivervoer van en naar de «O» een stuk aantrekkelijker én goedkoper te maken heeft «O» Dance Theatre afspraken gemaakt met De Hofstad Taxicentrale. Naar alle wijken in Den Haag, maar ook naar omliggende steden gelden nu vaste taxitarieven. Je
weet nu dus altijd wat de kosten zijn en je zal dus nooit teveel betalen voor een taxirit. Als je naar «O» Dance Theatre wilt gaan, geef dit dan door aan de taxicentrale en zij geven direct de prijs aan je door. Wanneer je vanuit «O» Dance Theatre naar huis wilt gaan, geef dit dan door aan de portiers en zij bestellen een taxi voor je die zal stoppen voor de deur.

Het nummer van Hofstad Taxicentrale: 070 346 26 26

Voor een overzicht van de taxitarieven, kijk op www.eau.nl