Dit weekend in de Off Corso in Rotterdam staan er weer 3 feesten op het programma. Op de donderdag vindt er het feest Subtronics plaats, voor de drum & bass liefhebbers. Op de vrijdag Chocolate, voor de..uh..chocolade-liefhebbers. En tenslotte op vrijdag weer zoals gebruikelijk het feest ON, voor de technoliefhebbers.

Subtronics | donderdag 27 februari | 23.00 uur | 8 euro

Na de waanzinnige editie van Subtronics tijdens de Sideshow met LTJ Bukem, deze keer een reguliere editievan het drum & bass feest dat in Off_Corso plaatsvindt. Maar wat voor één: in de grote zaal in de line-up MILLENIUM KRU, FLANAGAN (verkozen tot beste drum n bass dj van 2002), D VIRUS, MSC, DENNY D en MC MIKE REDMAN. De visuals komen van JP10000. In de lounge draaien 6Ft10 en Nels. Het Gentse drum&bass collectief Millenium Kru bestaat uit het duo Daviz en 187. Zij zijn elk al lange tijd actief in de muziekwereld voordat ze in 1999 een duo vormen. Na de eerste 'Millenium Breakz Party' besluiten ze in de toekomst door het leven te gaan als duo. Daviz produceerde in het verleden 2 drum&bass 12" met Outlander op het legendarische R&S label. Daarnaast voorziet hij Gent van drum&bass vanuit zijn Music Mania platenzaak. 187 is de oprichter van Fried Chicken Records in Kortrijk en Gent. Hij organiseert ook zijn eigen drum&bass feesten zoals: 'We Enter The Future', 'Millenium Breakz' en recentelijk 'Starwarz' in samenwerking met party-organisator Kozzmozz. Millenium Kru brengt een gevarieerde set uiteenlopend van intelligent tot techstep drum&bass. Door de jaren heen hebben deze heren naast alle drum&bass grootheden gedraaid. Naast hun optredens in België zijn ze ook succesvol in het buitenland. Grijp nu je kans om ze in Nederland te bekijken!
http://www.subtronics.nl

Chocolate | vrijdag 28 februari | 23.00 uur | 15 euro

Chocolate gaat in vol gas vooruit! Wees vooral op tijd want vol is vol en de rij is lang…. Deze maand in de grote zaal DJ's WAXFIEND ( the youngest in charge), SP, MR. WIX en PRECISE. Mc's: Rollarocka en KlopDocter, visuals van O.I. In de lounge de Controverse All Stars
http://www.blammo.nl

ON | zaterdag 1 maart | 23.00 uur | 12 euro

Maart begint goed, ON wants you. Want DIMITRI komt. A night of high quality house music met in de main hall DIMITRI [high tech soul movement], PRINZ [café d'Anvers] en JOACHIM [ON resident]. In januari was Dimitri op veler verzoek in Off_Corso en dat is zo goed bevallen dat hij vanavond weer zijn opwachting maakt. Voeg daarbij de succesvolle ingrediënten van Joachim en Prinz en je weet waar je zaterdag moet zijn. In de lounge de maandelijkse Silly Symphonies Celebrity Playroom voor de hotshots uit het nachtleven. Deze editie staan Michiel Singer (één van de oprichters van Silly Symphonies) en Henk Witteveen (aka Bobby Speeed The Legend) achter de decks.
http://www.clubon.nl