De Nightlive bestaat 4 jaar en dat vieren ze niet zo maar, ze hebben daarvoor de nummer 1 dj van de wereld uitgenodigd. Dj Tiësto zal op donderdag 13 maart in Maastricht draaien.

Donderdag 13 Maart: Nummer 1 DJ van de wereld Dj Tiesto!
Line up: Tiesto, Dj Mason, Dj Base, King Richard and Lady Ace. Visuals by the freakbrothers


Deze avond zal gigantisch worden! Nightlive bestaat 4 jaar en daarom tijd om het met een grote openingsknaller deze avond te vieren! Het is weer zover, de nummer 1 dj van de wereld zal op deze avond een exclusieve set verzorgen in Nightlive! Een korte biografie hoe hij uitgroeide tot de beste dj:

Tijs Verwest draait al op jonge leeftijd oude discoplaten op feesten en tijdens drive in-shows. Vanaf zijn negentiende staat hij achter de draaitafels in discotheken in Breda en omstreken. Wat later gaat hij in een platenzaak werken. Naderhand draait Verwest op allerlei feesten. Hij stuurt veel tapes naar bekendere deejays, clubs en organisaties, maar komt niet aan de bak. Wel draaide hij drie avonden in de week in discotheek Spock in Breda. Dan gebeurt het;

In februari 1999 is DJ Tiësto één van de namen tijdens het Inner City-feest in de Amsterdamse RAI. Zijn set van die avond verschijnt op cd en de deejay is op RTL4 te zien. Ook in Engeland doet de trance van Tiësto het goed. Hij draait maandelijks in de Gatecrasher-club in Sheffield. Met Ferry Corsten (System F) maakt hij een plaat onder de naam Gouryella die succesvol is in Engeland.

In 2001 werkt Tiësto samen met Tom Holkenborg (Junky XL) aan een nummer voor zijn nieuwe album. Revolution wordt in eerste instantie uitgebracht in Engeland, maar verschijnt dankzij het label Black Hole uiteindelijk ook op de Nederlandse markt. De DJ maakt een remix voor een single van de Canadese groep Delerium. Tiësto wordt voor een Muzik Award genomineerd in de categorie Best Producer. De single Suburban Train is terug te vinden op het album In My Memory dat aan het eind van het jaar verschijnt.

2002 - Tijdens de uitreiking van de Lucky Strike Dance Awards wordt Tiësto uitgeroepen tot beste beste DJ in de categorie Trance/Progressive. In augustus maakt Tiësto deel uit van de Area 2-tour van de Amerikaanse popster Moby. Achttien dagen reist hij door Amerika met naast Moby ook grote namen als David Bowie en Busta Rhymes. Nieuwszender CNN besteedt een nieuwsitem aan de Nederlandse DJ. Na het hitsucces van Junkie XL maakt ook Tiësto een remix van een Elvisnummer (Burning Love). Tiësto wordt genomineerd voor een Dance Award (uitgereikt door het Britse blad Muzik) in de categorie Best Radio 1 Essential Mix. In november wordt hij als eerste niet-Brit gekozen tot nummer één gekozen in de jaarlijkse top honderd van het Engelse DJ Magazine.

Naast deze grootheid zal wederom resident DJ Base ook van de partij zijn op deze speciale avond. Hij weet hoe het is om met de nummer 1 Dj van de wereld te draaien omdat ze al vaker met elkaar hebben gedraaid in Nightlive. Base is uiteraard bekend bij het vaste Nightlive publiek en na zijn Puschkin cd release en het optreden op Lovefields stijgt zijn bekendheid alsmaar. Er liggen momenteel een aantal producties klaar en Base is bezig met het opstarten van een eigen label.
Om de avond helemaal compleet te maken hebben we King Richard ook uitgenodigd! King Richard staat bekend om zijn warme groovy sounds en is momenteel ook druk bezig in zijn studio met collega producer Mathon. Als special act zal ook DJ Mason van de partij zijn. Hij zal de avond openen door middel van zijn mixkwaliteiten te combineren met het bespelen van zijn viool, iets om niet te missen! In de kleine zaal zal Lady ace lekkere relaxe deephouse draaien. Deze hele avond wordt verder gehosted door visuals The Freakbrothers met een enorme vette show.

Special!! Op deze avond zal Ryan Air 25 x 2 vliegtickets Maastricht-Londen (retour) weggeven onder de bezoekers van Nightlive, steeds voor twee personen! Wil jij kans maken op deze tickets, zorg er dan voor dat je deze avond niet mist!

Zaterdag 15 Maart: Club Groove
Line up: Victor Coral (Rush), Cleon (Now&Wow), DJ Erwin (Resident). Hosted by Mc Gee and percussionist Gerald!


Victor Coral, een van nederlands opkomende talenten, resident van Rush in Amsterdam en draait op verschillende grote feesten door heel Nederland: Impulz, FFWD Danceparade, Now & Wow, Extrema etc.
Zijn hoogtepunten van afgelopen jaar waren zijn optredens op Ibiza in de Privilige en Pin Up. Zijn sets zijn het beste te omschrijven als funky en groovy, met een tikkeltje house. Van zware diepe bassdrums en progressive sound tot rauwe pompende chicago beats, gecombineerd met tribal and tech house invloeden zal hij het publiek tot extase weten te brengen. Hij wordt hierbij begeleid door een percussionist en een Mc. Naast hem zal Cleon ook van de partij zijn. Cleon draait al jaren mee in het Nederlandse dance cirquit en weet wat het publiek wil horen. De uit Alphen aan den Rijn afkomstige dj is gespecialiseerd in een dancestyle die
hij het liefst funky club noemt. Met zeer veel enthousiasme probeert hij het publiek helemaal los te maken. De funky club style die dj Cleon ten gehore brengt is een style die steeds meer aan populariteit toeneemt. Enkele grote namen die zich op deze stroming storten zijn Roog, Quinten en the Goodfellas. Cleon heeft een aardige naam opgebouwd.
Zo heeft hij meerdere malen gedraaid in dj café Sol, Escape Venue, Sinners, NOW & WOW en de jaarlijkse FFFW Danceparade in Rotterdam!
Naast deze 2 grootheden zal ook resident Erwin weer van de partij zijn! Erwin is druk bezig met verschillende producties in zijn studio met Creamteam. Er beloven een
aantal goede tracks uit te komen en we houden jullie op de hoogte!
Open: 23.00 – 6.00 uur
Entreeprijs: 8 euro