Amsterdam is vanaf april een maandelijkse techno avond rijker! In "Hotel Arena" zal elke maand "Speakerplay" plaatsvinden. Elke editie zullen er buitenlandse artiesten aanwezig zijn en de eerste editie (4 april) zal niemand minder dan Jeff Mills (!) zijn draaikunsten vertonen!

Speakerplay is een nieuw initiatief van M-O-D, Steve Rachmad, Estroe, Bart Skils en Dimi. Speakerplay is het antwoord op het gemis aan een goede maandelijkse technoavond in de hoofdstad.

Elke editie zullen er buitenlandse artiesten aanwezig zijn van de hoogste klasse. Artiesten die een verleden hebben en een verhaal of een mooie toekomst hebben. Zij treden op samen met de residents Steve Rachmad, Estroe, Bart Skils en Dimi. Deze resident-dj’s hebben geen verdere introductie nodig; zij leveren allemaal al langere tijd een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse technoscene.

De eerste Speakerplay zal plaatsvinden op 4 april met als gasten: Jeff Mills en T-Quest.

Als locatie is voor “Hotel Arena” gekozen. Een prachtige plek die zowel als club en poppodium functioneert. De perfecte plek voor wat we willen uitstralen; een clubnight waarin de artiest centraal staat.