Niet meer weg te denken uit de WaterFront…de maandelijkse drum&bass avond CLASSIFIED! Iedere laatste vrijdag van de maand brengen de Elementz Crew DJ's Dreazz, Harsh, Mynor en Pamb de dopeste tunes naar de vetste club van Rotterdam. Classified staat voor straight-up party drum&bass. Dikke bassen, rollende beats en opzwepende sounds zetten de Waterfront iedere maand opnieuw op zijn kop.
Behalve de Elementz Crew DJ's zijn Falcon, Mindsconnect en Fox te gast op 24 juni in de Waterfront. DJ en producer Falcon heeft samen met Dreazz aan het einde van de jaren '90 drum&bass definitief op de kaart gezet in Nederland met releases op verschillende labels, een mix-cd en gigs door het hele land. Anno 2005 zijn de tunes van Falcon nog steeds te vinden in de platenkoffers van vele dj's. Falcon zal deze avond zijn uitgebreide collectie dubplates ten gehore brengen…!

Mindsconnect, sinds kort onderdeel van de Prospect Crew, zal deze avond het spits afbijten met de nodige dosis neuro funk. Diepe strings, mooie vocals, scherpe beats en veel atmosfeer is waar het om draait bij deze DJ. Deze avond maakt Mindsconnect zijn première op Classified. Fox is zijn drum&bass carrière begonnen in Arnhem bij de Forms Crew. Tegenwoordig draait Fox op feesten door heel Nederland. Zijn stijl van

draaien is stevig te noemen…en dat is een kleine understatement. Verwacht een energieke mix met scherpe beats, killer bassen en nasty stabs…for the die-hards!

Van het Elementz front zijn de residents Harsh en Mynor in the house. Harsh gaat al mee sinds dag 1 in de drum&bass scene als één van de originele leden van de Elementz Crew. Harsh draait alle stijlen, van funky tot hard…en altijd on the case! Mynor, bekend van het Avalanche Recordings label, zal de laatste dubplates over de WaterFront soundsystem pompen in een energieke set met de nodige dosis atmosfeer. Als cherry on top…the original nuttah….MC DART!

Location

Waterfront
Boompjeskade 15
Rotterdam, Nederland

http://www.waterfront.nl