Na een ruim dozijn Major League's de afgelopen 3 jaar maakt Nederlands grootste drum&bass feest op 18 juni zijn première in het Paard van Troje in Den Haag…en hoe! De onwaarschijnlijk goede DJ line-up gecombineerd met het beste soundsystem van Nederland zal dit evenement onvergetelijk maken. Nog nooit waren drum&bass DJ's van dit kaliber samen op één evenement te vinden…Major League does it again!

Deze speciale editie van Major League staat in het teken van het engels drum&bass label Quarantine. Dit label van DJ Fierce is in een periode van minder dan twee jaar één van de most-anticipated labels in de scene geworden met releases van o.a. Bad Company, Ed Rush&Optical en Cause 4 Concern. Als showcase voor dit label heeft Major League de hele Quarantine crew uitgenodigd, bestaande uit D-Bridge (Bad Company), Ed Rush, Break, MC Rymetyme en uiteraard the man himself…DJ Fierce.

D-Bridge is momenteel één van de hotste producers in de drum&bass scene Zijn releases op o.a. Metalheadz, V Recordings, Penetration en zijn eigen Exit label krijgen van alle grote DJ's de nodige airplay…en terecht. Altijd weer weet hij precies de gevoelige snaar te vinden, en hij deinst er niet voor terug om deze op zijn effectiefst te gebruiken. Strictly quality music yeah…!
Ed Rush behoeft weinig introductie. Samen met zijn partner in crime Optical heeft hij persoonlijk drum&bass naar een hogere level gebracht met de releases op zijn Virus label eind jaren '90. Als DJ staat Ed Rush bekend als de creme-de-la-creme. Op Major League in de Melkweg afgelopen jaar heeft hij zijn naam weer méér dan waar gemaakt. Van dark tot funky, van atmosferisch tot rollin'….Ed Rush kan het allemaal.

Break behoort tot een nieuwe generatie drum&bass artiesten welke geluidssynthese tot een kunst op zich hebben verheven. De kwaliteit van zijn producties is buitengewoon hoog en dit is te merken op de dansvloer! Dikke bassen, diepe strings, nasty stabs en strakke beats kenmerken zijn sound. Vanavond maakt Break zijn première op Major League in het Paard…en hier moet je bij zijn!
Last but not least….DJ Fierce. Al een aantal keer is deze altijd energieke artiest te gast geweest op Elementz feesten, en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Met zijn grote selectie original dubplates weet hij als geen ander de dansvloer te bespelen en de climax perfect op te bouwen. Deze avond vertegenwoordigt Fierce zijn eigen Quarantine label. On the mic is er tot slot MC Rymetyme…geboren met een mic in zijn hand wist deze MC al snel de weg naar het podium te vinden. Als vaste MC van het Virus kamp was zijn naam snel gevestigd en nog steeds zit MC Rymetyme on top of the scene.

De Elementz Crew met Dreazz, Harsh, Pamb, Mynor en MC Dart zorgen voor de support!

Location

Paard van Troje
Prinsegracht 12
Den Haag, Nederland

http://www.paard.nl