spirit v2

Op Zondag 21 augustus tovert SPIRIT het Westergasterras voor de vijfde keer om tot een universele dansavond, het is tevens de laatste SPIRIT op zondag. Wegens succes wordt SPIRIT verplaatst naar de zaterdagavond op het Westergasterras.

Gast dj is deze maand dj Tommy. Op de allereerste editie zette hij de standaard voor gast dj's op SPIRIT met een opzwepende latin/hindi set. Op zondag 21 augustus treedt hij wederom aan voor zo'n inspirerende universele set. Tommy is bekend van zijn residency op de Lust 't Leven feesten. In 2005 heeft hij met zijn futuristische mix van wereldse klanken, dub en breakbeats voornamelijk gevlamd op Ruigoord en All is One. Hij vormt samen met Kareem een muzikale eenheid die op deze avond helemaal in zijn element is.

Residents Kareem Raïhani en Edo Salgado zijn de sfeerbeheerders van de avond. Edo Salgado zit momenteel in een enorme positieve vibe na top optredens op het Supernatural Festival en Rush. Hij veroverd met zijn world beats gestaag de Nederlandse dansvloeren en grasvelden. Kareem Raïhani is momenteel in zijn studio druk bezig met zijn aankomende album, verwacht dus veel nieuwe tracks.

Met MC P-Pholl heeft SPIRIT een gast vocalist staan waar het al een tijdje achteraan zat. P-Pholl is één van de voorlopers op hosting gebied in Nederland. Hij heeft letterlijk alle clubs en Festivals in Nederland van binnen en van buiten gezien. Daarnaast heeft hij ook een internationaal erg aansprekende cv met performances op o.a. House Torhout en de Love Parade. P-Pholl brengt met zijn drum & bass en reggae achtergrond de dub terug op SPIRIT.

De dames van Cause an effect staan deze SPIRIT editie gereed om oude t-shirts m/v te verbouwen naar een gloednieuw wonderlijk shirt. De opbrengst van deze actie gaat naar een goed doel. PIMP je karma!

Ook weer aanwezig de Spirit Mojito & Caipirinha bar.

Dus trek zondag je Lonsdale shirt met je Burka uit de kast, rock die Jezus Pattas met je Gucci wollen sokken, fiets, vaar of vlieg met je tapijt naar het Westergasterras en dans de longen uit je lijf.

Location

Westergasterras
Klönneplein 3
Amsterdam, Nederland

http://www.spirit-music.nu
http://www.westergasterras.nl