maascity2nite 24-06-2005

Op vrijdag 24 Juni 2005 wordt The Thalia Lounge voor de 8e keer in bezit genomen door de Sexy Soulful house klanken van MaasCity2nite. Met ook deze keer weer een line-up om van te smullen.

Geheel in de stijl van de top line-up die MaasCity2nite altijd brengt, maken GREGOR SALTO, FEDDE LE GRAND, ANDY CALLISTER en MC ZOËXENIA deze keer hun opwachting bij MaasCity2nite. Onder andere Erick E, Marcella, La Niña, Ian Carey (VS), Brian S, Ronald Molendijk, Natarcia, Chris Rox, MC’s Miss Bunty, Nova en Vika Kova gingen hen al voor tijdens de voorgaande edities van MaasCity2nite, dus ook dit zal weer een spetterende editie worden.

De muziek is net als altijd weer verfrissend, soulful en van hoog niveau. Kortom, een ieder die aanwezig is krijgt vanzelf een glimlach op het gezicht. Want zoals een ieder van MaasCity2nite gewend is, wordt het publiek van Rotterdams mooiste nachtclub The Thalia Lounge keer op keer in extase gebracht. Het publiek is geweldig, de DJ’s zijn top, de visuals van JAMCAM69 indrukwekkend!

Location

Thalia Lounge
Kruiskade 31
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.maascity2nite.com