sappig 01-07-2005

Na succes van SAPPIG! in Hotel Arena en de edities op Bloemendaal gaat dit concept verder het land in. De eerste SAPPIG! concept van dit jaar had al een Rotterdams tintje met Ted Langebach als gast dj. Nu strijken we neer in Rotterdam in de Off Corso, deze locatie is met de mogelijkheid voor twee ruimtes muziek geknipt voor SAPPIG!

De residents voor SAPPIG! in Off Corso zijn Jeremaine S en Leroy Styles, deze heren staan voor de nieuwe generatie top dj’s in Rotterdam. Jeremaine is tevens de promotor van de succesvolle avond Hufters. Zij worden bij de eerste editie bijgestaan door Melly Mel, Brian S, Sir Edward en Joey Daniel. Melly Mel is de resident van de Hotel Arena versie van SAPPIG!, Edward en Joey zijn echte Rotterdamse jongens die weten waar de crowd voor komt en ze dat ook geeft! Dat is SAPPIG! het publiek geven wat ze willen, niet als promotor of dj een groot ego hebben.

In de housezaal zal er dus lekkere smerige sexyhouse gedraaid worden en in de Urban eclectische zaal de lekkere sound om op los te gaan. Ben jij ook SAPPIG! kom dan op 1 juli naar Off Corso. Presale bij Lijfstijl, Episode en Velvet voor 12 euro.

Location

Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.sappig.nl