Ed&Kim en collega Murdock kamperen deze zomer vijf donderdagavonden lang in Muziekodroom voor een Summer Residency. Samen met een bevriende guest-dj trekken zij vijfmaal een party op gang in een aangepast decor met cocktailbar en exotische hapjes.

Guest dj van vanavond is Bobby Ewing:
Bobby Ewing is de man die begin jaren ’90 Discobar Galaxie tot leven riep en nu mede verantwoordelijk is voor een nieuwe hype met Shameboy. Hun recente hit 'Rechoque', zal je tijdens de zomer nog vaak doen shaken! Als Dj steeds garant voor een schaamteloos feestje.

Residents:

Ed&Kim
Ed&Kim staan al tien jaar garant voor de meest avontuurlijke mix van electro, breakbeats, house, techno en rock! Hebben sinds kort hun eigen radioshow tijdens Switch (‘Smack My Switch Up’) en speelden op elk zichzelf respecterend feest. Van I Love Techno over Pukkelpop tot 10 Days Off. Samen met Murdock zijn ze de gastheren van deze Summer Residency. De laatste donderdag – 11 augustus - staan ze tien uur onafgebroken achter de draaitafels voor het ultime overzicht van het beste uit tien jarige dj carriere!

Murdock
Derde co- organisator van Breakdown en afkomstig uit het Dozer- collectief. Als dj zowel funky & soulfull als diep & dubby! Samen met Lady Vortex en Brekbit is hij verantwoordelijk voor het drum ’n bass gedeelte binnen Switch.

Start: 23u
Cocktailbar + exotische hapjes

Location

Muziekodroom
Bootstraat 9 - 3500
Hasselt, Belgiƫ

http://www.muziekodroom.be
http://www.shameboy.com
http://www.edenkim.be
http://www.dozer.be