December 2004 maakte Club Risk haar debuut in de locatie van Tilburg 013. Er was gevraagd aan nationale top deejays of zij de toekomst van house wilden laten horen in een futuristische setting. Het feest werd er een om niet meer te vergeten. Ruim 1500 uitzinnige bezoekers zorgden voor de drukste vrijdag in het 5-jarig bestaan van 013.

Zaterdag 18 juni aanstaande zal hier een vervolg op komen. Deejays Jack de Marseille, Eric de Man, Benny Roderigues en dj Roog vormen de line up in de grote zaal van 013. Jack de Marseille is al jarenlang een graag geziene gast in het Nederlandse clubcircuit. Deze sympathieke fransman weet naast zijn drukke internationale dj schema ook de tijd te vinden om te produceren. Zo produceerde hij eind 2002 zijn eerste eigen artist album “Free my Music” en werkte hij ook aan diverse remixen (o.a. voor The Advent). Onlangs heeft hij een erg goed mixalbum afgeleverd getiteld 2Jack4U. Benny Roderigues is een deejay die de laatste jaren tot een van de meest succesvolle deejays gerekend mag worden. Een deejay van de nieuwe generatie die als een van de weinige deejays duidelijk zijn wortels in de klassieke Chicago en Detroit House heeft. Een van de grote inspiratoren van Benny is Risk deejay van het 1e uur Eric de Man geweest. Zijn set in 013 in december 2004 staat menigeen nog in het geheugen gegrift. Hij was met kop en schouders de meest futuristische deejay van de avond. Als geen ander weet hij steeds de grenzen van de house te zoeken zonder de dansvloer uit het oog te verliezen. Ook zal Neerlands populairste deejay Roog acte de presence geven. Deze dj/producer trekt overal volle zalen en zorgt altijd voor een uitgelaten sfeer. Zijn typische “Roog” sound is tegenwoordig ook doorspekt met elektro en meer “techy” sounds.

18 juni zal de 013 het decor vormen voor dit bijzondere spektakelstuk. Vier (inter)nationale topdeejays en veejay collectief Analog Recycling zijn uitgedaagd om de toekomst te laten horen en zien. The story continues…

Location

013
Veemarktstraat 44
Tilburg, Nederland

Lineup

http://www.clubrisk.nl
http://www.013web.nl

Comments

  • Goedie

    Goedie

    15 June 2005

    Dacht dat Marxman gestopt was :D

Comments are closed