discotheque 25-06-2005

Na de fantastische en uitverkochte editie van 29 april keert Discothèque over een kleine twee weken weer terug in de Cruise Terminal in Rotterdam. Het allerbeste aan dj’s, entertainment en decoratie zal op zaterdag 25 juni wederom gaan zorgen voor een spetterend feest. Gegarandeerd!

Als headliners staan David Guetta en Erick E op het programma. David Guetta behoort tot de nieuwe generatie Franse top dj’s en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de absolute numero un! Met tracks als Just A Little More Love en Love, Don’t Le Me Go brak hij ook door in Nederland, waar hij o.a. furore maakt op de legendarische Betty Ford Clinic parties. Zijn muziek is het beste te omschrijven als “gladde house met een electrorockclash punch”. Hedendaagse dansmuziek bij uitstek dus. Met zijn perfecte mixtechniek en platenkeuze weet Guetta als geen ander de dansvloer te rocken!

In “La Chambre Rouge” zal Erick E wederom één van zijn befaamde marathon sets draaien. De meester van de lange sets zal zaterdag 25 juni minimaal 6 uur lang achter de draaitafels staan. Wie zich de Discothèque editie van 30 oktober 2004 voor de geest kan halen weet wat dat gaat betekenen: 6 uur lang een bomvolle zaal, 6 uur lang meesterlijke platen en 6 uur lang de handen in de lucht voor Nederlands beste dj!

De kaartverkoop gaat zoals verwacht erg hard. Meer informatie over de voorverkoopadressen en natuurlijk de fantastische foto’s van de vorige edities zijn te vinden op www.discotheque.nu

Au revoir et a bientôt a Discothèque!

Le Club
David Guetta
Mike van Loon
Jeroenski
Vj Lenard D|V
MC Nova
Norman Soares (on percussion)

La Chambre Rouge
Erick E (6 hour set)
MC Gee
Vj Ottograph

Salle Eclectique
Billy the Klit
William Shagspeare
MC Gina J

Copy Cat Club
Plagiaat (7 hour set)
MC Prince de Lignac

Location

Cruise Terminal
Wilhelminakade 699
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.discotheque.nu