panama

Deze week is er genoeg te doen in de Panama in Amsterdam. Op donderdag is het feest Flavoured TV met Gregor Salto. De dag erna is I amsterdam met onder andere Per en 16 bit lolita's. De week wordt afgesloten met Sneakerz en zoals gebruikelijk Paleis Soestdijk.
Je kan nu kaarten winnen voor zowel Flavoured TV als I amsterdam. En ook nog voor Sasha, volgende week zondag!

De zomer is voor velen een goede aanleiding om het een tijdje rustig aan te doen maar niet voor Panama die er juist in deze tijd een extra schepje bovenop doet. Met dit keer een week vol Hollandse meesters zoals Gregor Salto, Per, 16 Bit Lolitas (live), Laidback Luke, Roog & Erick E.

Donderdag in Panama is het tijd voor Flavoured TV. Dit relatief nieuwe concept draait, zoals de naam al doet vermoeden, om de showy glitterwereld van de televisie. Op 5 mei j.l. ging Flavoured TV van start met een knallend feest. Belangrijkste gast toen was Dr. Kucho die samen met Gregor Salto de aftrap voor z’n rekening nam. Dit keer keert de avond terug op donderdag in de studio van Panama. Hier zal pure & funk / latin house worden gedraaid door het illustere duo Gregor Salto en Hoes Jr. Hoes Jr. is vaste dj bij Flavoured en zal de van hem bekende mix vol pure house met funky melodieuze hoogtepunten draaien. Gregor Salto, bekend van zijn hit ‘Can’t stop playing’ met Dr Kucho, draait altijd groovy, maar kan van soul / latin naar naar funky house gaan en is dus een perfecte aanvulling op Hoes Jr.

Amsterdam’s meest Amsterdamse clubavond heet I amsterdam. Deze vrijdag wordt het echte Amsterdamse partygevoel vertegenwoordigd door dj Per die samen met de 16 Bit Lolita’s (live) en RenĂ© Amesz in de grote zaal staat. Dj Per is een legendarische naam in de Amsterdamse dancescene. Weinigen hebben zo’n grote staat van dienst opgebouwd als hij. In de beginperiode van de house organiseerde hij al feesten als de Beatclub. En later werd hij de grote drijvende kracht achter de progressive beweging met Earth. Live zullen de 16 Bit Lolita’s optreden. Deze live-act is een vaste naam tijdens de Smirnoff Experience party’s waar ze vaak met dj Stef op het podium stonden. RenĂ© Amesz is een opkomend talent uit de hoek van Extrema. In de Studio is het tijd voor ‘Open’. Marco Vargues en Albert nemen hier de swingende honneurs waar.

Zaterdag staat Panama van boven tot onder in het teken van Sneakerz. De grote zaal, de studio en het restaurant zijn het toneel van de beste techhouse, house, elektro en disco dj’s. In het theater slaat Sneakerz de handen ineen met Housequake. De volvette house die hier gedraaid gaat worden komt van de hand van routiniers als Roog, Erick E., Fedde Le Grand begeleid door de vocalen van MC Gee. In de Studio is meer aan de liefhebbers van techhouse gedacht. Logisch dat hier de rap doormixende Laidback Luke, het talent Tony Flexx en dj Kruh staan. En in het restaurant kan een vorkje weg geprikt worden onder begeleiding van eclecticus Billy the Klit en discokoning William Shagspeare. Panama’s propvolle partyweekend eindigt op zondag met de aanwezigheid van Paleis Soestdijk. Dit zondagmiddagevent heeft inmiddels een grote staat van dienst opgebouwd. Verwacht lekkere disco.