simple 30-07-2005

Net zoals vorig jaar staat ook nu weer het Simple festival op het programma van de maand juli. Op 30 juli aanstaande zal het festival wederom op het Stadhuisplein in Eindhoven plaatsvinden. Voor deze editie heeft de organisatie onder andere Surgeon, Ruskin en Eric de Man uitgenodigd. Je kan nu ook kaarten winnen voor dit festival, hier op GT.com!

Op 30 juli vindt op het Stadhuisplein de 2e editie van het Simple Festival plaats. Het Eindhovense dance evenement brengt, verdeeld over 2 podia, verschillende stijlen als hiphop, house, electro en techno. Het festival mikt hiermee op een zo divers mogelijk publiek omdat dit volgens hen de sleutel tot een goede sfeer is.
Om de drempel laag te houden heeft de organisatie gekozen voor het Stadhuisplein midden in de stad en hanteert ze een voor dance begrippen lage entree prijs. Dit weerhoudt ze er echter niet van goed uit te pakken met toppers uit binnen- en buitenland.
Publiekstrekkers als Surgeon (UK), James Ruskin (UK), Eric de Man en Mr. Wix staan aan de top binnen hun genre en zullen 30 juli plaatsnemen achter de draaitafels.

Simple Festival.
30 Juli, van 14.00 tot 01.00, Stadhuisplein, Eindhoven
Surgeon (UK), James Ruskin (UK), Joachim, Eric de Man, Precision Cuts (Live, UK), Mr. Wix, Robob, Phenc, I.N.T., Caz, Zupa, Deen, Dub
Entree; 10 euro vvk,
www.justaparty.nl