Monkey Business

Zondag 26 juni staat het Westergasfabriek terrein in Amsterdam geheel in het teken van de uitstervende orang oetan. Monkey Business organiseert in samenwerking met Rookie Entertainment het SAVE ME festival 2005. Bekende bands en dj’s zullen belangeloos de muziek verzorgen, er zijn diverse acts en activiteiten en de verschillende sponsoren leveren hun bijdrage om de toekomst van de orang oetan veilig te stellen.

Het doel van het feest is uiteraard weer zoveel mogelijk geld ophalen en nieuwe donateurs te werven voor Monkey Business. Deze stichting zet zich in om het uitsterven van de orang oetan in haar natuurlijk leefomgeving op Sumatra te voorkomen.

Van 14.00 tot 00:00 is het feest!. Het middagprogramma bestaat uit bands en live acts, waaronder Soulvation en soulzangeres Berget Lewis. ’s Avonds zullen dj’s als Brian S, Victor Coral en Laidback Luke hun meest zomerse platen draaien. Ondertussen wordt het publiek vermaakt door verschillende andere activiteiten. Zo vind je een picknick hoek, een kinderopvang georganiseerd door studenten van de Pabo Haarlem, een gamecorner en later op de avond een gezellig kampvuur. Daarnaast nog veel meer acts en activiteiten, maar dat merk je op het benefiet zelf wel!! Het Westergasterras zal gedurende de hele dag de inwendige mens verzorgen met hun heerlijke hapjes en drankjes. Ook als de weergoden ons iets minder goed gezind zijn zal het benefiet natuurlijk gewoon doorgaan, want voor een nat pak hoef je niet bang te zijn!!

Speciaal voor Monkey Business kan je de hele dag je auto kwijt in parkeergarage Westersluis voor slechts ¤ 5,-!!! Deze parkeergarage vind je op de hoek van de Haarlemmerstraat en de Van Slingelandtstraat (ingang Van Bleijswijkstraat). Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op www.westersluis.nl

Monkey Business werkt voor dit evenement samen met Rookie Entertainment, een leerbedrijf voor studenten van de Hogeschool INHOLLAND in Haarlem. Een groep van vier enthousiaste studenten zorgt ervoor dat SAVE ME op 26 juni een onvergetelijk feest wordt. Zet dus een dikke vette cirkel in je agenda om zondag 26 juni, feest mee en zorg er zo samen met ons voor dat de toekomst van orang oetan en het Sumatraanse tropisch regenwoud veilig worden gesteld.