barmtv

Het festivalseizoen is inmiddels van start gegaan. MTV zal, ook dit jaar, weer een aantal festivals in beeld verslaan. Barbara zal oa naar Goa in India afreizen (aflevering 1). Seth zal naar het Oerol Festival op Terschelling gaan en nieuwe aanwinst Dennis zal zichzelf gaan vermaken op Super Rock in Portugal. Misschien, nog niet bevestigd, zien we MTV ook op de volgende festivals: Fields of Rock, Rock Werchter, Blue Note Jazz Festival, Flevo Festival en Solar. Klik HIER voor een mailinterview dat Groovetrackers vorig jaar deed met Barbara.

De terrassen worden buiten gezet, strandtenten openen hun deuren en een enkeling durft zich zelfs op slippers te vertonen…de zomer gaat weer beginnen! MTV is ook deze zomer weer van de partij met de ‘Summer of MTV’. Deze zomer komen natuurlijk weer de festivals in binnen - en buitenland, de beste concerten en de ‘Summer Top 100’ voorbij.

What’s On This Summer
MTV presenters Barbara, Seth en de nieuwe aanwinst Dennis gaan ook dit jaar weer op zoek naar dé hotspots van deze zomer. Iedere vrijdag bezoeken ze in ‘What’s On This Summer’ niet alleen de grote festivals in binnen- en buitenland, maar juist ook de wat minder voor de hand liggende plekken. En dit allemaal op hun eigen manier. Zo verbaast Barbara zich in aflevering 1 over Goa, het paradijs van India. Dennis vermaakt zich op Super Rock in Portugal en Seth bezoekt een hotspot naast de deur. Hij vertrekt naar het Oerol Festival op Terschelling.

Summer of MTV
Naast deze wekelijkse specials staat de ‘Summer of MTV’ vooral in het teken van de M van Music. Zo begint MTV de zomer op dinsdag 21 juni, heel toepasselijk, met de ‘Summer Top 100’. Vanaf zaterdag 21 mei kunnen kijkers via www.mtv.nl stemmen op de fijnste zomerplaten. Iedere zomerse werkdag wordt begonnen en afgesloten met de beste video’s in ‘Sunrise’, ‘Sunblock’ en ‘Sunset’. En in de ‘Top 5 Most Wanted’ brengt MTV de beste video’s van het moment, door de kijkers zelf samengesteld via www.mtv.nl. Tot slot wordt iedere dag afgesloten met een concertregistratie van de grootste bands en artiesten op het MTV podium tijdens ‘Midnight Live’. Zo staan de eerste week onder meer N*E*R*D, Kelis en de Beastie Boys geprogrammeerd.

Summer of MTV, vanaf 21 juni op MTV

What’s On This Summer iedere vrijdag, tussen 19.00 uur en 19.30 uur.
Summer Top 100 dinsdag 21 juni, tussen 07.00 uur en 17.00 uur.
Sunrise iedere werkdag, tussen 06.00 uur en 11.00 uur.
Sunblock iedere werkdag, tussen 13.00 en 16.30 uur.
Top 5 Most Wanted iedere werkdag, tussen 16.30 uur en 17.00 uur.
Midnight Live iedere werkdag, tussen 00.00 uur en 01.00 uur.
Sunset iedere werkdag, tussen 01.00 uur en 06.00 uur.

Comments

  • Chris

    Chris

    10 June 2005

    Ik kijk niet veel naar MTV, TMF of the box, maar vind MTV wel zó veel beter dan TMF… Vooral die korte filmpjes bijvoorbeeld voor de reclame of als aankondiging van een marathon uitzending (die sporters :-))
    Summer of MTV was ook altijd leuk om te zien…

  • Paul Bergenh.

    Paul Bergenh.

    21 June 2005

    foto van babs in India toegevoegd

  • Ro

    Ro

    21 June 2005

    Welke is babs?

Comments are closed