Tom Harding komt niet op Intenze, de organisatie had hem geboekt maar hij kon toch niet. Maar ze hebben al waardige vervangers gevonden in de personen van JP en Fausto.

Helaas moet de organisatie van Intenze melden dat (buiten hun schuld om) Tom Harding, die geboekt stond voor deze 2e editie van de succesvolle party Intenze, 1 maart, wegens grotere belangen vanuit het buitenland op het laatste moment heeft moeten afzeggen.
Zijn boekingsbureau Creative Pulse agency betreurt dit ook ten zeerste, en bedankt de bezoekers voor hun begrip:

"Creative Pulse agency biedt de Intenze organisatie haar verontschuldigingen aan voor het ontbreken van Tom harding vanavond. Buiten zijn schuld heeft de Intenze organisatie te maken gekregen met grotere belangen vanuit het buitenland"

Ook Tom Harding zelf wil graag een persoonlijke reactie aan zijn publiek kwijt:

"Dear friends, because of obligations tourch my agent Nukleuz UK, i have to cancell the Intenze party in Arnhem. Because of a DJ tour and producing possibility's in Austria. I'm affraid I cannot be here. A big appologize from me, Tom Harding"

Maar de Intenze organisatie, bij wie haar publiek zeer hoog aangeschreven staat, is niet bij de pakken neer gaan zitten. Zij hebben op zéér korte termijn, niet één maar zelfs twee vervangers weten te boeken. En niet zomaar de eerste de beste…aangezien de draaivolgorde van de line-up erg belangrijk is op de Intenze feesten hebben zij ervoor gezorgd dat ter vervanging van Tom Harding (die gepland stond vóór Dana) nu JP en Fausto zijn geprogrammeerd!

De vernieuwde line-up zal er deze 2e editie als volgt uit gaan zien:


Jean
Yves Deruyter
Johan Gielen
Don Diablo
JP
Fausto
Dana


De Intenze organisatie wenst Tom Harding succes, en wenst haar bezoekers een super Intenzifying party toe!!!