udc

Het laatste nieuws met betrekking tot het membership van UDC en de voorverkoop van het evenement DanceValley dat op 2 augustus 2003 zal plaatsvinden.

Zaterdag 12 april start UDC, de organisatie achter onder meer Dance Valley, Impulz en diverse andere Dance evenementen, de voorverkoop van Nederlands meest toonaangevende Dance festival: Dance Valley. Het evenement wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd in het recreatiegebied Spaarnwoude op zaterdag 2 augustus. En zoals voorgaande jaren verwachten wij weer een enorme run op de tickets. Vorig jaar is de helft van de 40.000 beschikbare tickets binnen een aantal dagen via het Internet verkocht, de andere helft die via losse verkoop werd verkocht was al na 1 dag weg. Ook dit jaar zullen de kaarten weer op een speciale manier gedistribueerd worden. De voorverkoop van Dance Valley zal dit jaar starten op Zaterdag 12 april, bij de Ticket Service en de losse voorverkoopadressen. UDC leden zullen al eerder de mogelijkheid krijgen voor dit evenement kaarten te reserveren.

UDC is onlangs gestart met haar eigen ledenclub, de UDC memberclub. Leden van de club krijgen tal van voordelen, waaronder voorrang bij het kopen van kaarten, een gratis cd, speciale ingang bij de evenementen, een speciaal “membervipdeck”, een abbonnement op het nieuwe dance tijdschrift ‘XPRS’ en tal van andere zaken. Een van de belangrijkste voordelen is dus de voorrang bij het kopen van tickets.

Wij stellen alle UDC members in de gelegenheid kaarten te reserveren van 2 maart tot en met 3 april. Tijdens deze periode zullen dus alleen UDC members kaarten kunnen kopen. Vanaf 12 april zal het restant aan kaarten in de losse verkoop worden gedaan via de Ticket Service en de losse voorverkoop adressen. UDC verwacht dat net als vorig jaar, dit aantal tickets weer binnen een dag verkocht zullen zijn.

Tot nu toe is de ledenclub een doorslaand succes. Wekelijks melden zich vele honderden UDC fans zich aan via de vernieuwde portal site van UDC, http://www.udc.nl/. Deze portal is een van de nieuwe initiatieven waarmee UDC het nieuwe jaar is gestart. Het bijzondere van de UDC site is naast de look en feel die beduidend anders is dan de meeste dance portals, de complete beleving die UDC gaat bieden als dance community. Naast de gebruikelijke nieuwsitems die overal te vinden zijn zal http://www.udc.nl/ binnenkort audio en video streams aanbieden. Daarnaast zullen er voor UDC members diverse extra mogelijkheden zijn dan voor de gewone gebruiker.

Verder is UDC druk bezig met het organiseren van diverse evenementen in het buitenland. Zo zal onder de Dance Valley noemer binnekort tijdens de Miami Winter Music Conference een clubavond georganiseerd worden in een van Miami’s hotspots: The Opium Garden. Op donderdag 20 maart zal hier de grootste verzameling Nederlandse dj’s en producers die ooit buiten de landsgrenzen heeft gestaan, te zien en vooral te horen zijn. Meer info hierover is te vinden op http://www.dancevalley.com
Tevens wordt er een maandelijkse clubavond georganiseerd in club Danzatoria in Barcelona. Iedere derde donderdag van de maand brengt Dance Valley twee gerenommeerde Nederlandse dj’s naar Barcelona voor de succesvolle Dance Valley clubavond. Ook hier verwijzen wij voor meer informatie naar http://www.dancevalley.com

Dance Valley Festival
Zaterdag 2 augustus 2003, 10.00 - 23.00 / Ticketprijs: 67,50 euro(ex fee)
Recreatiegebied Spaarnwoude

Start voorverkoop 12 april, Reserveringsperiode UDC members 2 maart - 3 april

Comments

  • Chris

    Chris

    25 February 2003

    Het is wel weer veel geld 67,50 maar het is eindelijk een keer niet gestegen in vergelijking met het voorgaande jaar…

  • Goedie

    Goedie

    25 February 2003

    Nee inderdaad, en dat vind ik toch wel zo netjes. Komt bij dat ik vind dat ze wel altijd een puike line-up neerzetten.

Comments are closed