Op 17 mei zal er weer een nieuwe editie van Serenity plaatsvinden. Deze editie zullen ze het grootst aanpakken met 2 area's in de flowerdome in eelde, ze hebben een hardstyle area en een trance area, keuze genoeg dus.

De laatste Serenity (The grand edition) is nog maar net achter de rug of de volgende staat weer gepland dus pak je agenda en houd 17 mei vrij.

Het motto van de Serenity komt neer op: een feest door feestgangers voor feestgangers. Dit betekent dat niet alles in een keer vlekkeloos verloopt maar (en zeg nou zelf, war wel?) dat ze graag leren van de eerdere feesten. Na 8 februari is de partyorganizer een boel ervaringen rijker. Punten die beter konden zijn serieus bekeken en de voorbereidingen hiervoor zijn dan ook al volop in gang gezet DUS met trots en vertrouwen kondigt the partyorganizer (Wesley Wiltschut) zijn volgende evenement aan: Serenity The Hardstyle edition.

Met dj’s als Luna, Pavo, maar ook noordelijke talenten als Da Pauli en maar liefst twee duo’s te weten Trilok & Chiren en Bas & Ram zetten ze een perfecte line-up neer in de Hardstyle area, met als afsluiting hardcore verzorgd door Razor & Easy-E; bekend van hun feesten Lords of Terror en Real Hardcore in Huize Maas te Groningen.

Bekende namen van Trance Energy zoals Rank One, Joop en Jurgen gaan deze avond de muzikale invulling geven in de Trance Area. Verwacht ook diverse dance-acts en een geweldige lichtshow. In the Lounge staan zoals gewoonlijk weer diverse partystands, waaronder Eventive met hun “Brainmachine”.

De complete line-up:

Area 1 The Dice (hardstyle area)
Trilok & Chiren
Bas & Ram
Da Pauli
Luna
Pavo
Rayzor & Easy - E

Area 2 The Sphere (Trance area)
Maarten
Mark Norman
Misja Helsloot
Rank 1
Spider Willem
Jurgen
Joop

Serenity hoopt dat jullie je in deze line-up kunnen vinden en er 17 mei lekker bij zijn! Tekortkomingen van Serenity the Grand Edition zijn deze keer niet aanwezig, we hebben er veel van geleerd en tips en opmerkingen zijn welkom! Zoals gewoonlijk is er gratis partyvervoer zijn, vanuit Groningen, Zuidlaren, Assen, Drachten, Heerenveen en Leeuwarden!
Voor meer informatie kun je terecht op de website www.thepartyorganizer.nl.
De flyer zal binnenkort weer in tal van winkels verspreid liggen in Groningen, Friesland en Drenthe dus houd deze in de gaten want ook hier is extra party minded feeling in gestopt.