Was een relaxed avondje in LVC. Niet heel erg druk maar de mensen die er waren hadden er wel zin in. Adriaan Veldhuizen helaas gemist en bij Nuno dos Santos binnen gekomen die een vet setje stond weg te geven. Energiek en afwisselend, geen foutje gehoord en uit zijn platentas kwamen o.a. Sleeparchive – Research, Shinedoe – Punk en Cyruz D – Teaser. Vooral die laatste is echt een hele vette plaat!
Petter vond ik ook heel fijntjes om te horen. Ik vind zijn sound wel een beetje lijken op die van zijn labelmaatjes Fake en Holden. Mooie diepe abstracte stukken afgewisseld met wat dansbaarder werk. Na 50 minuutjes vond zijn laptop het wel mooi geweest en was het helaas over met de pret.
Size gooide er gelijk een stevige Robert Babicz plaat op en bam! de hele boel was weer wakker. Dit was gelijk de toon voor de rest van de set van Size vs Kim. Vrij stevige set waarin ook Spastik nog even voorbij kwam.
Al met al leuk avondje. Volgende keer iets meer mensen en dan komt het helemaal goed.

Nuno dos SantosNuno dos SantosDecompression meets Full SpectrumFull SpectrumLVCPetterPetterPetterPetterSizeLVCSizeKim WoodKim Hout....LVCLVCKim WoodSize vs WoodSize vs WoodSize vs WoodDstruct fool seriesDstruct fool seriesKim