Na het Kompakt feest op vrijdag en een hele relaxte zaterdag, zaten we zondag om iets voor 10 aan de ontbijttafel in het hotel om vervolgens naar Pollerwiesen te vertrekken. Zoals het een echt toerist beaamt konden we het niet laten om van de kabelbaan over de Rijn gebruik te maken om zo nog het een en ander van Keulen te zien.
We waren vroeg (12:30) binnen en er hing gelijk al een goede sfeer. Het weer was prachtig, de kleedjes en beach-ball waren weer uit de kast gehaald, iedereen had een glimlach paraat en de muziek klonk al vrolijk uit de speakers!
Het beloofde weer heerlijke dag te worden en dat werd het ook! Na Blauer See was het deze keer Ricardo die het af liet weten waardoor eerst Magda 4 uur draaide en daarna Richie 4,5 uur.
Magda haar set zat weer vol lekkere nummers, maar misschien was het geheel iets te vlak om het publiek te grijpen. Je bent al snel tevreden natuurlijk op een goedkoop/ gratis festival met een zonnetje erbij maar misschien moet je een set van Magda, om er echt lekker in te komen, in een club horen…
Richie kon mij meer boeien, meer variatie in tempo en platenkeuze. Oude minimale techno platen die met vet lage pitch perfect worden verweven in zijn sound, sterker nog… dat ís zijn sound!
Pollerwiesen eindigde perfect met mooie luchten en nog steeds de lachende gezichten.
Nadat er was omgeroepen dat er nog twee portemonnaies waren gevonden ging het feest verder 'im Bootshaus'. Waar ik een oude kleine loods verwachtte traden we een enorm vette club binnen met een giga-duitsland-super-stijl-subwoofer-knallend-dik-hoe-leg-je-zoiets-uit geluidssysteem! :eek:
De tweede verassing was de back2back set van Magda en Richie! Voor mij sowieso muzikaal het beste moment van de dag. Elke plaat leek zijn voorganger te overtreffen en hoewel het niet altijd even vlekkeloos liep ging het los!!

Een prachtige afsluiter van, wederom, een super weekend! Heb er enorm van genoten en wil iedereen die er bij was, maar toch vooral de 'Rheingold'-crew ;-), onwijs bedanken! :love:

KeulenNicole en BoorPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenJasperMagdaPollerwiesenPollerwiesenTop!!PollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenMagdaMagdaPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenBoorPollerwiesenMonsieur HawtinRichie HawtinPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenFlower powerIk ga naar 'de wc' en neem mee.....MerlijnBrenda en HuybertPollerwiesenLievenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenBaukeHester en JanMagda en Hawtin op de afterBootshausMagda, Richie en Ricardo (check de button)RichieMagdaBootshaus