Pfffff wat een weekend was dit zeg! Op vrijdag de Panoramabar bezocht waar we helaas geen foto's mochten maken. Wat een bizarre tent, dat moet je echt een keer gezien hebben. Het muzikale intermezzo werd daar verzorgd door wat Kompakt mensen die me kwa naam weinig zeiden. Het was ook geen hoogtepunt maar wel lekker genoeg om de beentjes aan de gang te krijgen op de dansvloer. Verder genoten van de club zelf en van de mensen die er waren.

Op zaterdag stond de Watergate op het programma. Nog nooit in een club zo'n hard geluid gehoord, ongeloofelijk! Beneden draaien Zip en Sammy Dee de lekkerste platen en tussendoor kwam Kalabrese ook nog even meedoen. Vanaf een uur of 06:30 begon het feest pas echt. Het heldenduo R en R kwamen de tent pas echt goed op zijn kop zetten. Tot ongeveer 12 uur één van de meest ongeloofelijke sets ooit gehoord, en het dak bleef er af gaan!

Hierna was het natuurlijk nog lang niet genoeg geweest en vertrok het hele circus naar Club De Visionaire waar Hawtin en Villalobos nog de hele dag hebben staan draaien in een heel klein hokje wat al snel de naam 'de badkamer' kreeg. Echt prachtig om te zien hoe die twee er na een uurtje of 15 achter elkaar draaien nog steeds lol in hadden en bij elk plaatje de vuistjes weer de lucht in gingen!

!WAT EEN WEEKEND!
Check hier het filmpje van Hawtin en Villalobos in de Watergate!

Herinnering aan de avond Ostgut (panoramabar)Merlijntje bedankt voor de gastvrijheid!Tussendoor even bezochtHarde waxSammy DeeUitzicht vanuit de WatergateWatergateKalabreseWatergate benedenKalabreseR2RBack2BackHawtin en VillalobosWatergate benedenTerras van de WatergateHawtin en VillalobosR2RHawtinUitzicht vanuit de WatergateBuiten chillen tussendoorLekker zonnetjeRoykeHawtin en VillaRelaxenRelaxen:)Jasper en friendChris en RoNew Kids On AcidHawtinWatergate bovenHawtin@WorkHawtinChillen buitenChillen buitenWatergateLindeBorisChillen buitenSofieJanWatergateDe SpreeWatergate bovenChillen buitenClub de VisionaireClub de Visionaire"de Badkamer"Hawtin en Villa in "de badkamer"Hawtin en Villa in "de badkamer"Hawtin en Villa in "de badkamer"Hawtin en Villa in "de badkamer"Hawtin en Villa in "de badkamer"Hawtin en Villa in "de badkamer""de Badkamer"VillalobosHawtin en Villalobos"de Badkamer"Club de Visionaire