Het was weer een te gek weekend in Keulen! Voor de vrijdag hadden we, net als vorig jaar, een Kompakt feest. Waar vorig jaar het uitkomen van de honderdste Kompakt release gevierd werd, was dit jaar het uitkomen van de 6e 'Total' verzamelaar reden voor een feest.
Na het ophalen van de kaarten, en uiteraard het kopen van wat platen, in de Kompakt-shop, opfrissen in het hotel en een gezellig etentje kwamen we aan in de Stadtgarten en Studio 672. De locatie bestond uit een binnenplaats en twee clubs. Boven de Stadgarten en beneden de Studio 672.
Het was bij binnenkomst al vrij druk en zeker in de grote zaal was dat wel even wennen. Gelukkig hadden we de keuze uit 3 zalen, een foyer en een tuin.
Het was een te gek feest waar de Kompakt-sound goed te herkennen was. Zoals Michael Mayer laatst in een interview met De Volkskrant al zei is het verschil met Berlijn vrij groot, maar in beide steden weet het publiek wat losgaan is!

Een hapje eten in de stadEen hapje eten in de stadWe waren niet de enigeDe eerste drankjes werden gehaaldKompakt partyKompakt partyStadtgartenStadtgartenKompakt partyFeest vóór en achter de draaitafels!Kompakt partyUitsmijter LucasKompakt partyKompakt partyJo SaurbierJo SaurbierMichael MayerMichael MayerEralda en MerlijnMichael MayerKompakt partyKompakt partyNicole, Lieven en BoorKompakt partyKompakt partyKompakt partyStudio 672Kompakt partyKompakt partyPaulKompakt partyVanessaBoor en VanessaKompakt partyKompakt partyBoor, Chris en PaulKompakt partyKompakt partyBauke, Iddo en GeertBoor en LievenKompakt partyLucasKompakt partyKompakt partyKompakt partyKompakt partyKompakt partyKompakt partyKozeKompakt partyVanes en PaulKompakt partyKozeKozeIddoNicole en Michael MayerKompakt partyMerlijnBauke