De laatste zondag van juli stond zoals ieder jaar weer Blauer See op het programma. Deze dag midden in de zomer staat niet bekend om het goede weer, maar na de vele regenbuien in het begin van de middag werd het toch nog een lekker dagje.
Sven had zijn eigen mainstage waar hij, na Dinky, de rest van de dag heeft gedraaid. Op de andere stage kregen we een kleine teleurstelling te verwerken, Hawtin was ziek… Helaas kan dat gebeuren, dus aan Ricardo Villalobos de taak over te nemen. Ook al miste Ricardo zijn maatje ook, hij zette een goede set neer!
Het was een heerlijk dagje op een onwijs mooie locatie!

Boswandeling naar Blauer SeeBlauer Seedrup drup drupBlauer SeeBlauer SeeBlauer SeeDinkyJan hijst zich in een ponchoBlauer SeeBlauer SeeBlauer SeeBlauer SeeChris en BaukeEmmaDancing in the rainMarysDirkGijsBlauer SeeBlauer SeeRicardo VillalobosBoris en ChrisEmmaBlauer SeeRicardo VillalobosBlauer SeeBlauer SeeBlauer SeeKees en BobVerliefd? ;-)Bana(an)le groepsfotoCameraman Bas-JanBlauer SeeSven VäthBlauer SeeBlauer SeeBlauer SeeBlauer SeeBlauer SeeBlauer SeeRicardo VillalobosMarys en BobParty PeopleBlauer SeeOnder moeders parapluDinky