Het was een waanzinnig weekend in Berlijn! Vrijdag kwamen we aan en was er een Minimize To Maximize avond in de Week12nd club. Een super avond met Troy Pierce, Marc Houle, Richie Hawtin, Matthew Dear en Magda. Helaas was er van te voren gezegd dat er geen foto's gemaakt mochten worden in de stijlvolle club op de 12e verdieping van een kantoorgebouw aan de Alexanderplatz.

Een dag later was het tijd voor New Kids On Acid in de Watergate aan de Spree. Naast een mooie brug die zo in Het Land van Ooit had kunnen staan. De nacht was rustig, maar toen Hawtin en Villalobos het boven overnamen om een uurtje of half zeven 's ochtends ging het dak er tot 13u helemaal af!
Buiten kon er op een vlot heerlijk in het zonnetje gechilled worden, maar de after ging verder in Club Visionaire!
Na een douche in het hostel en een wandeling door het park ging het avontuur verder… (later meer…)

New Kids On AcidWatergateWatergateBarmanWatergateWatergateUitzicht over de SpreeZipWatergateKalabreseNew Kids On AcidDe brug over de SpreeSammy DeeSammy DeeNew Kids On AcidRicardo VillalobosWatergateChillen!ÜberchillenÜberchillen deel 2Kleurtje pakkenKunstZipZipHawtin en VillalobosRichie HawtinRichie Hawtin vs Ricardo VillalobosRichie HawtinRicardo VillalobosNew Kids On AcidNew Kids On AcidMikonHawtin en VillaHawtin en VillalobosR2RIt's gettin' Hawtin here!VillalobosFF bijkomenDeel 2WatergateÜberchillen deel 3ChillenNew Kids On AcidÜberchillen deel 4ATAOnder de indruk van de subwoofers! ;-)New Kids On Acid om 12u :-)