Jaaaa het was vet!!
Binnen bij Villalobos die lekker stond te draaien! Veel bekenden en een gezellige sfeer, hoewel het wel een beetje druk was… Toen Fumiya Tanaka begon met een paar bekende platen (weet ff niet meer welke) was ik even bang dat de Japanner dezelfde platen zou draaien als vele europese dj's maar dat sloeg snel om! Vette platen werden naadloos in elkaar gemixt en de anderhalf uur die Tanaka de tijd had gekregen waren veel eerder voorbij dan me lief was! Gemiste kans om iemand helemaal uit Japan over te laten vliegen voor slechs 1,5 uur… Maar die anderhalf uur waren het dubbel en dwars waard!
Van Richard Bartz' live-act had ik geen verwachtingen, maar vond zijn live-act erg stoer! Sloot goed aan op Tanaka en door de opbouw ook op Beyer.
Vanaf Beyer vond ik de muziek minder boeien. Het werd steviger wat ik eigenlijk wel lekker vond, maar de vlakke bassen maakte het op den duur een beetje saai. Gelukkig bleef het gezellig en werd de weg naar de bar al wat rustiger! :cheers:
Nastic vond ik bij vlagen wel leuk, maar het was duidelijk dat de muziek voor mij al over het hoogtepunt (Tanaka!) heen was. Afsluiten met 'The Sky Was Pink' is natuurlijk leuk want het is een erg vette plaat, maar ben wel een beetje bang dat dit de 'Rocker' van deze zomer gaat worden…
Verder waren de lasers indrukwekkend, het vuurwerk weer leuk en de sfeer goed! Heb een leuke avond/nacht/ochtend gehad!!

Foto's van Marieke, Eralda en Chris!

AwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsFumiya TanakaAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAdam BeyerAwakeningsAdam BeyerAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsMarco NasticAwakeningsNastic en RoccoAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakeningsAwakenings