Op het laatste moment ging het avondje Panama toch gewoon door. Jamie Anderson vierde zijn verjaardag in de Panama en behalve hijzelf zouden ook de Detroit pionier Carl Craig en de Engelsman Dave Angel draaien. Met alle drie een indrukwekkende lijst producties en remixes op hun naam, redenen genoeg om naar de Panama te gaan. En in de andere zaal stond ook nog de live-act van Jerome op het programma.
We waren pas laat binnen waardoor we helaas Jamie Anderson gemist hebben… Carl Craig draaide en mix van oude detroit en nieuwere producties. Uiteraard kon Night of the Jaguar niet uit zijn set ontbreken, maar ook Roman Fugel's Geht es Noch kwam (tot mijn verbazing) langs.
Na Carl Craig nam Nicholas 'Dave Angel' Gooden het over om de boel af te sluiten. Hij draaide een vrij stevige set zonder al te veel diepgang maar het was feest in de Panama en het publiek genoot zichtbaar.
Tussendoor nog even gekeken en geluisterd in de andere zaal waar Jerome de boel ook lekker aan het swingen kreeg.
In de grote zaal was er helaas ook een MC die zichzelf graag hoorde en soms leek te denken dat ie een grootse rapper was…
Jammer, maar het mocht de pret niet drukken, het was een leuke avond!

PanamaPanamaCarl CraigPartypeopleCarl CraigPanamaKunst in de PanamaJeromeJeromePartypeopleKleine zaalDave AngelPanamaMarysPanamaPanamaPanamaPanamaPanamaPartypeoplePanama