Een leuk avondje. Bij binnenkomst even bij Misa Salacova wezen kijken. De ex miss Tsjechië moet het duidelijk hebben van haar schoonheid en niet van haar mixkwaliteiten en platenkeus. Slappe opbouw, veel hitjes en de ene na de andere mixfout. Heb in haar set maar een paar vette platen (filmpje) gehoord. Hierdoor maar snel even in de kleine zaal wezen kijken waar Invite de ondankbare taak had de bijna lege zaal op te warmen.

Hij draaide mooi langzaam en diep, helaas waren er nog niet veel bezoekers te bekennen. Na Invite was het de beurt aan Size. Leidens trots had weer een geniale koffer platen mee genomen. De zaal liep snel lekker vol en er hing echt een gezellig sfeertje. Een hoop gejoel, gegil en gefluit en de zaal was van voor tot achter in beweging. Size stuurde een mix van minimal, acid en wat classics de zaal in. Big Fun (filmpje) blijft echt een vette plaat!

Na Size net de laatste paar platen van Valentino Kanzyani mee gekregen. Deze kon mij echter nauwelijks boeien. Hoorde achteraf dat er nogal wat problemen met de monitoren waren geweest en dat dat Kanzyani nogal belemmert had in zijn set.

Na de Sloveen was het de beurt aan de DJ waar duidelijk de meeste mensen deze avond voor gekomen waren. De in Berlijn wonende Amerikaan DJ Rush liet zijn kop achter de draaitafels zien, en de grote zaal stond bomvol. Na nog wat gekloot met een monitor speaker legde Rush zijn eerste plaat (filmpje) erop en de bekende Rush toon was gelijk gezet. Dit is rammen met de hoofdletter R. Voor mij is het muzikaal geen hoogtepunt, maar blijf het mooi vinden hoeveel energie er van af komt en hoe het publiek uit zijn dak gaat. Het is bij Rush ook meer 50% om de muziek te doen en 50% entertainment. Het bekende hoofdschudden en hartjes maken met zijn handen richting publiek kwam weer voorbij. Ik ben lekker op het eerste balkon gaan staan en heb daar de “show” gaande geslagen. Een voor mij nieuwe remix van Sunglasses At Night (filmpje) kwam voorbij. Rush sloot af met een disco plaat en uiteraard een stukje live door de microfoon.

Conclusies: Het paard is een vette tent met echt een topgeluid, Integrate is een leuk feestje, Salacova is een lekker wijf maar geen DJ, Rush blijft Rush en man of the match was voor mij zeker Size!

Misa SalacovaSalacovaMooie visualsThe lights go....DrugstestRing ring ringIntegrateInviteInviteSizeSizeJimbooooSizeRobobRobobRushCrowdDJ RuisTsja...Mark K.RushRush