De Ekko had weer een paar leuke optredens geregeld voor vrijdag 25 maart. Full Spectrum van Adriaan Veldhuizen doet het sowieso leuk, een paar highlights uit de agenda: afgelopen donderdag was er een gratis feestje in het cafe van de Ekko met Lauhaus en Werner, 9 april de Acid Junkies, Petar Dundov en Metope (live) in de Poema en 27 mei weer in de Ekko met onder andere Dominik Eulberg en The MFA (live).
Voor vorige week stonden de live act van Mathew Jonson en djset van Spencer (de man achter het Canadese Itiswhatitis label) op het programma. Spencer, die voor het eerst optrad in Europa, draaide een goede set met lekkere platen. Wel wat steviger dan de meeste platen die op zijn label uitgekomen zijn, maar die 'meeste platen' hoorde we weer terug in de live-act van Mathew.
De live-act zat goed in elkaar en Mathew Jonson had er duidelijk veel zin in! Hoewel de Ekko niet uitverkocht was, was er wel een leuke, intieme en toch uitbundige sfeer in het poppodium.
De foto's (gemaakt door Nicole en mij) zijn een beetje laat geplaatst, maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen…

PartypeopleNuno Dos SantosChris en JornSpencerFull SpectrumFull SpectrumSpencerIntieme momenten in de EkkoNataschaPartypeoplePartypeopleSpencerHugoGabyPartypeopleFoto's maken!Mathew JonsonMathew JonsonMathew JonsonPartypeopleMariekeLuitgeen commentaarFull SpectrumLuit, Mariek en GabyUw fotograaf ;-)PartypeopleDansende robot 'Bob'Mathew JonsonChris en PaulMathew JonsonGabyEinde...