Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor Voltt! (Of Vollt zoals het op de kaartjes van AUB geschreven stond). Over de line-up was voor deze avond was al veel gezegd en geschreven dus de lat lag hoog!
Met de vorige Voltt met Villalobos (een jaar geleden) nog in het geheugen waren veel mensen vroeg naar de Paradiso gekomen om de rij voor te zijn. Al vanaf 11 uur stonden er mensen voor de deur die pas om 12 uur zou openen. Het gevolg was alsnog een lange rij en mensen die pas tegen of zelfs na enen binnen waren. Toch jammer als het feest maar tot 5 uur duurt.
Bart Skils draaide de boel warm in de grote zaal terwijl deze eer voor de bovenzaal aan de altijd verassend geklede Kostas Hom was over gelaten. In de grote zaal was er na Skils een live perfomance van Pantytec en zou Villalobos de boel afsluiten. Boven was het Run Stop Restore wat de klok sloeg. Eerst Magda daarna Marc Houle live en Troy Pierce sloot de boel af (deels samen met Magda). Voor mij was het vooral boven erg goed toeven! Magda draaide haar heerlijke minimale platen, promo's en edits naadloos aan elkaar waarna Marc Houle de vette eigen- en 'Run Stop Restore'-releases in een live-jasje liet langskomen. Een verassend goede live-act!
Beneden had Villalobos het roer over genomen en draaide lekkere platen. Toch miste ik wat sfeer in de grote zaal, waarschijnlijk door de aparte plaatsing van de dj-booth. Vorig jaar was het super, mede omdat Villalobos ongeveer midden in de zaal stond en het publiek overal om hem heen los ging. Dit jaar stond de dj-booth achterop het podium, waardoor de mensen op het podium de dj konden zien, maar de mensen in de zaal (het grootste deel) niet…
Daarom aan het eind van de avond weer naar boven gegaan waar Troy Pierce (inmiddels samen met Magda) nog steeds super stonden te draaien!
Om 5 uur was het helaas alweer afgelopen in de Paradiso, maar gelukkig ging het nog tot 12 uur door in de More. Ivm de rij eerst even gaan afteren bij een vriend en anderhalf uur later konden we in één keer de More binnenlopen voor de after-after! Alle dj's waren meegekomen en vooral ZIP en Magda (wederom) draaiden geweldig!

Kostas HomParadisoBart SkilsBart SkilsParadisoLive setting voor PantytecKostas HomBovenzaalGroovetrackers interviewt MagdaMarc Houle en MagdaPantytecZIPSammy DeeMarije en MarenneMagdaMagda on Final ScratchParty peepsPartypeoplePartypeopleJaapPaul en ChrisMarc HouleMarc HouleMarc Houles apparatuurDorusPartypersonPaul en EraldaGrote zaalBobLars en JoëlVolttTroy Pierce en MagdaTroy PierceMagdaTroy PierceLLLL (Lang Leve Le Laptop)BovenzaalMagdaTroy PierceBovenzaalMagda en Troy PierceGeert en RubenVolttRicardo Villalobos