Wat is Mezz?

Popmuziek is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van onze hedendaagse cultuur en krijgt steeds meer de aandacht die het verdient. Ook in Breda, waar Mezz concerts & dance het nieuwe bruisende hart is van alle activiteiten binnen de popcultuur. Van popconcerten en dance nights tot trendsettende cross-over performances.

Het opzienbarende gebouw van Mezz is niet alleen een eye-catcher in het centrum van Breda, maar het is volledig ontworpen
als poppodium.

Mezz beschikt over een zaal die plaats biedt aan 650 popliefhebbers. Een podium voor een kleiner publiek is er in het aangrenzende Mezz Café. Daar kunnen zo’n 150 bezoekers terecht.

Mezz concerts & dance is er voor iedereen die van popmuziek in z’n zuiverste vorm wil genieten. Dat is wat Mezz betreft altijd live, met veel aandacht voor alle aspecten die een live optreden tot een echte belevenis maken. Zowel voor publiek als voor performer. Live can be great! Bij Mezz is het dat zeker.

Mezz presenteert jaarlijks zo’n tweehonderd optredens in alle denkbare stijlen, met daarbij zowel aandacht voor beginnende lokale bands als voor acts uit het (inter)nationale clubcircuit. De dance nights worden ingevuld volgens verschillende concepten die de laatste ontwikkelingen op de voet volgen.

Mezz
Keizerstraat 101
Breda, Nederland
http://www.mezz.nl

Events